facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ciclist

Ciclist

Info

Lexpres Schilde gaat voortaan verder als Ciclist. Het vertrouwde aanbod, de vertrouwde service, zelfde eigenaar Guy de Meyer.
�VERNIEUWDE winkel�
Service center Shimano

Adres: Turnhoutsebaan 444, 2970 Schilde
Telefoonnummer: 032485920
Stad: Schilde
Route: Turnhoutsebaan 444
Postcode: 2970


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Fietsen Mintjens Sint-Job, Fietsenwinkel Wijnegem, Specialized fietsen Sint-Job, Cyclist Poperinge, Fietsenwinkel Zoersel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Fietsdokter De Fietsdokter 1 km Spijtig dat Johani of wat zijn naam is zo onvriendelijk is. Service is heel erg traag...
Recensies
Moet zeggen ze hebben mij daar goed geholpen . DOEN WIJ NIET GA MAAR NAAR HIER OP DE HOEK BIJ DE MIENTJES FIETSEN .was vraag om mijn remmen bij te regelen . nooit meer .
Zeer mooie winkel opnieuw al klant sinds Schilde. Ook zeer goed geholpen toen. Elke keer goede service en mooie keuzes Je hebt een topteam Patron en jijzelf de vriendelijkheid zelf.
We hebben daar een specialized levo gekocht en er 3 jaar veel plezier van gehad. Enkele maanden geleden deed de electrische ondersteuning het niet meer. Uiteindelijk werd de motor vervangen voor 600 EUR. Maar enkele weken later was er weer geen ondersteuning meer. Uiteindelijk is het probleem opgelost.
Deze winkel zou gekend staan voor Italiaanse fietsen dus ik ging er graag als passievolle fietser even langs, men vroeg mij welk merk ik momenteel had en na het vernoemen kreeg ik "ah ok" en men liep weg. Nee ik rijd niet met een goedkoop basisfietsje maar italiaans topmerk. Enkele weken terug belde ik voor herstellingen aan mijn fiets, men moest het eens navragen en zou terugbellen .. niks meer gehoord. Mooie winkel, knappe fietsen maar helaas geen service. Doe er iets aan, want dit is de sterkte van uw zaak.
Na verschillende winkels te hebben bezocht in de zoektocht naar mijn nieuwe koersfiets, stak deze er ver bovenuit. Niet alleen zijn ze er zeer vriendelijk niets is teveel gevraagd, ze zijn allemaal ook enorm capabel en weten waarover ze praten. De na-service en de mecaniciens verdienen ook een pluim. Eén van de betere fietswinkels in deze regio en steeds een genot om er langs te gaan.
Enkel maar complimenten aan het team van Ciclist. Bij aankoop van mijn nieuwe fiets werd ik zeer goed geïnformeerd omtrent de verschillende modellen en afmontages. Zeer vakkundige uitleg. Er werd ook contact opgenomen met de invoerder mbt de beschikbaarheid van bepaalde modellen. Ze hebben voorgesteld een Retul fietsmeeting te doen voor de afstelling van de fiets. Er is een zeer uitgebreid gamma aan kledij en schoenen en accessoires. TOP adres voor iedere fietser. Ze besteden veel aandacht aan de klant. + aanbeveling , ciclist is een leuke aangename winkel met topmateriaal.
Mooie, goed gelegen winkel met een ruim aanbod. Het leasen van mijn koersfiets verliep echter niet helemaal zoals gehoopt. Ik werd vooraf niet gemeten en kreeg slechts weinig uitleg over het leasing contract. Dit werd achteraf wel gedeeltelijk opgeklaard, maar had aanvankelijk toch beter gekund.
Gezien het groot succes van hun zaak op de Turnhoutsebaan in Schilde wordt nu een tweede filiaal geopend op een absolute top locatie in Sint -Job. De zaak is gelegen naast het Kempisch kanaal en dus tegenaan een belangrijke fietsroute. Naast de deur is er ook een taverne met groot terras , een bakkerij , supermarkt enz . Men kan zich geen betere stopplaats voorstellen. De Ciclist zit hier dus heel erg goed en zeker met de prima reputatie die hen voorafgaat van het hoofdhuis in Schilde. De opening van dit filiaal is voorzien op 01/07/2020. Iedereen kijkt er naar uit. De gekende racefietsen van Specialized zullen gegarandeerd veel aandacht trekken !
Opening van deze zaak op 1 juli 2020 met special guest staat er op de vitrine. Wel benieuwd. Een goed idee om nog een fiets winkel te openen. Er kunnen er niet genoeg zijn. Zelf ben ik er nog niet geweest in hun eerste filiaal in schilde maar ik heb er al veel goeds over gehoord. Veel succes!
Herstellingen binnen de afgesproken tijd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid