facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chumadia

Chumadia
Adres: Rue d'Écosse 32 Schotlandstraat 32 , Saint-Gilles 1060, BE
Telefoonnummer: 02 538 14 68
Stad: Saint-Gilles
Route: Rue d'Écosse 32
Huisnummer: Schotlandstraat 32
Postcode: 1060



op zoek naar gerelateerd: chumadia menu, chumadia carte
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Nakama Nakama 333 meter Eten is misselijkmakend... en hygiëne ook maar niks. Ik had soja bonen besteld, maar ...
Greenhouse Greenhouse 344 meter Geordende winkel met een groot aanbod voor de doe het zelver en de professionele klus...
Gruttadauria Gruttadauria 705 meter
Tandoori King Tandoori King 922 meter
Asturias Asturias 1 km Een toffe Spaanse cafe tapas restaurant al 42 jaar bestaan in hartje Brussel met char...
Recensies
Ik ging er naartoe door mijn vriend die mij vertelde dat het er heel lekker is. En hij had gelijk: het was er superlekker. Zowel het vlees en de wijn smaakten voortreffelijk. Een groot minpunt: enkel één toilet voor het hele restaurant, en nogal krap binnen.
Heerlijk vleesrestaurant. Keuze uit de beste stukken vlees, die vervolgens gegrild worden. De standaard portie is wel 500 gram. Er is ook een uitstekend aanbod aan wijnen. De sfeer is gemoedelijk. Absolute aanrader!
Voor een heerlijk stukje vlees in Brussel is dit wel the place to be
Heerlijk vleesrestaurant. Topkwaliteit. Enig minpuntje. Vlees is 500gr per persoon, wat enerzijds teveel is ondanks het goed binnengaat, maar maakt het daardoor ook prijzig, want kwaliteit betaal je natuurlijk. Een kleinere portie van 300 gr met een iets lagere prijs zou het perfect maken, maar zeker en vast een aanrader
Gisteren voor de eerste keer geweest. Zeer vriendelijk personeel, geweldige keuken en lekkere wijnen! Alles klaargemaakt op houtskool. Top adres in Brussel!
Het vlees is perfect gebakken jammer genoeg geen aandacht naar de rest van het gerecht. Het wordt geserveerd met wat van die smakeloze gebakken aardappelen die je zelf nog uit de schil moet schrapen, wat sauzen die totaal niet bij het vlees passen en weinig smaak hebben en iets wat moet doorgaan voor een slaatje maar eerder thuis hoort in de compostbak. Verder wordt de circulatie van het bloed naar je benen afgesneden van zodra je op de vooroorlogse stoelen gaat zitten. Het heeft potentieel maar ze moeten meer focussen op het gerecht dan enkel op het vlees.
Servisch vleesrestaurant. Ultiem vers topvlees van het rund uit alle windstreken dat je aan de ingang zelf kan beoordelen en kiezen. Aangeboden met gegrilde gekookte aardappellen en een kraakvers slaatje. Op de Çevapçiçi een overdaad aan verse uiringetjes. Alles geserveerd met een groot schaaltje overheerlijke béarnaisesaus evenals verse pikante chillisaus. Daarbij lekkere rode wijn. Ik kreeg zelfs een gratis glas servische wijn om te proeven. Vleesporties zijn enorm. Een echte aanrader. Minpunt: men kan enkel contant betalen, iets wat je anno 2021 echt niet kan maken!
Super de max een aanrader voor iedereen super food super fijne bediening zowel van de patron als personeel je kan nergens beter eten als je een vlees lover bent
Lekker voor een redelijke prijs. Spijtig dat enkele traditionele gerechten op de kaart gesneuveld zijn ten voordele van veel duurdere steaks.
Een lekker stuk vlees ? Hier vind je wat je zoekt, groot stuk en super zacht dus uiterst lekker. Dit alles aan een meer dan korrekte prijs. Alex de eigenaar super sympha.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid