facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chu Rong Xing

Adres: Rue de Mons 95 , Hornu 7301, BE
Telefoonnummer: 065 77 09 11
Stad: Hornu
Route: Rue de Mons 95
Postcode: 7301


Recensies
We hebben vanavond gegeten bij Rong Xing Restaurant. Iedereen was zeer tevreden met de maaltijd: voorgerechten, diner en de desserts. Ik had de dumplings met garnalen. Het waren de beste knoedels ooit. We hadden rundvlees met uien. De ingrediënten waren van zeer goede kwaliteit en de saus was erg lekker. Mijn vriend at pekingeend: de eend was erg knapperig en de saus was heel origineel in Peking-stijl. Een stukje eend met saus en verse prei gewikkeld in een mini crêpe. Het deed helemaal denken aan dezelfde eetervaring in Peking. We hadden banaan en ijs gesteund na het hoofdgerecht. Het was zo bevredigend. Het restaurant was erg schoon en goed onderhouden. Het bedienend personeel was erg aardig en ervaren. We houden van de sfeer in Rong Xing en zijn zeer bereid om aan te bevelen. Volgend weekend reserveren we een grote tafel en brengen we onze familie hier ook. Sterk aanbevolen!!!
De plaats is leuk, hoewel gelegen aan een weg, we werden goed ontvangen we waren de enigen in het restaurant MAAR we aten echt slecht. Ten eerste hadden we niet de traditionele garnalenchips En de cola komt uit een grote plastic fles. Als voorgerecht was de dim sum stoomassortiment voor € 6,95 onopvallend. Bovendien heb je voor deze prijs maar 5 kleine hapjes stoom. Het is duur voor niets... Als hoofdgerecht: we werden niet tegelijk geserveerd... de gelakte eend was droog van Sec! en lauw geserveerd, de rijstvellen ook koud en droog... Wat betreft de eend met 8 lekkernijen gerecht in saus , warm geserveerd maar smaakloos. Geen interesse. De rijst die ons als bijgerecht werd geserveerd was ook koud van koud. Het is echt jammer... Ook rook het toilet naar urine! Kortom, slechte eetervaring!
Authentieke en kwalitatieve keuken. Stevige maaltijden en zeer vriendelijk personeel. Ik heb een geweldige tijd gehad in dit restaurant.
Luister vooral niet naar degenen die ontevreden zijn over de plek en probeer het zelf ... zodra ik in deze regio werk, ga ik daarheen ... erg aardige baas en heerlijk eten
Verfijnde, verrassende keuken! Eerlijke prijzen en een warm welkom! Een goede plaats!
Goede ontvangst, rustige plek ondanks de nabijheid van de hoofdweg, lekker eten, stevig, lekker eten. Aanbevelen
Vriendelijke en gezellige sfeer. Zeer goede keuken. Lachende baas.
sorry mijn, het is niet goed, bovendien is het erg klein, je eet nier, de prijs is hier te duur
Ik ken dit restaurant al 25 jaar en ik raad het aan!
Het was heerlijk bedankt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid