facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CHRONO MOTORS

CHRONO MOTORS

Info

Aan en verkoop van jonge tweedehandswagens / Achat et vente de véhicules d'occasion récents.

Geschiedenis

Actif depuis plus de 15 ans dans le secteur automobile, Robbe Theys et Frédéric Retelet ont compris l'importance du service à la clientèle, devenue leur priorité. Chrono Motors est le partenaire idéal pour l'achat et la vente de votre véhicule.

Vous souhaitez faire une reprise de votre véhicule et éviter toutes les contraintes de la vente?
Bénéficiez des conseils et services de Chrono Motors afin d'obtenir la meilleure offre de reprise.

Ondanks hun ervaring van nu reeds meer dan 15 jaar in de automobielsector, hebben Robbe Theys en Fréderic Retelet het belang van klantenservice begrepen,nu hun prioriteit.
Chrono Motors is de ideale partner voor de aan- en verkoop van uw voertuig.

U wenst uw voertuig te laten overnemen zonder alle zorgen die daarbij komen kijken?
Geniet van het advies en de service van Chrono Motors en bekom het beste overnamebod.

Adres: Dorpsstraat / Rue Du Village 117, 1640 Rhode-Saint-Genèse, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 0475586339
Stad: Rhode-Saint-Genèse
Route: Dorpsstraat / Rue Du Village 117
Postcode: 1640



op zoek naar gerelateerd: Tony Car, Autoscout
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Garage Road Motor Garage Road Motor 837 meter Super professionele bediening en zeer vriendelijke ontvangst. Ik heb hier een gebruik...
Recensies
Ik kocht bij de heer Retelet een Volvo V40. Ik ben zeer tevreden. De auto werd in perfecte staat afgeleverd, alle afspraken werden nauwkeurig nagevolgd. Tevens is de heer Retelet een zeer sympatieke man, niet opdringerig, correcte informatie gegeven,... Een aanrader. Ik zou mijn volgende auto zeker opnieuw bij hem kopen. Van een tevreden klant.
Vanaf het eerste contact, bezichtiging van de wagen tot afhalen van de wagen steeds zeer goede en super vriendelijke communicatie! Heel vlotte afhandeling en steeds alle afspraken zeer netjes nagekomen. Een echte aanrader!!! Bart en Evi Westerlo
Eind vorig jaar een mini aangekocht bij deze mannen. Moest zeer snel gaan, vrijdag ben ik komen kijken, betaald, zaterdagmiddag was ik er al mee naar huis aan het rijden. Doordat ik in Brugge woon, mocht ik mijn auto onderhouden en vermaken bij de lokale garagist. Twee maanden na aankoop heeft mijn batterij het begeven. Mijn garagist heeft alles vermaakt en doorgerekend naar Chrono Motors, die op hun buurt alles eerlijk betaald hebben, volgens de garantie. Daarom een echte aanrader! Zeer eerlijke mensen!
Eind januari 2018 een volvo v60 aangekocht, op de auto is niks aan te merken. Stond perfect. Juist het handschoenkastje was stuk, de verkoper beloofde dit te maken bij de aankoop. Toen we om de auto kwamen was het gemaakt. De verkoper is heel correct en komt zijn beloften na. Een aanrader, de auto s staan perfect in orde voor mooie prijs.
Heb in de voorbije jaren reeds meerdere wagens gekocht bij Chrono-Motors, een ervaren en behulpzaam team met een uistekende service, ook na de verkoop... Een aanrader !!
Vriendelijke en eerlijke zaakvoerder
J'ai acheté une belle Jaguar xj Bj 2004 chez Chronomotors, the Jaguar is passée par le Tüv en Allemagne sans aucun défaut, De prijs die het voertuig waard is, is heel eenvoudig, de beschrijving van het voertuig en het geheel van het proces van aankoop door Frédéric, de beschermheer van de chronomotors, weet niet wat je moet doen! Heureux de revenir toegift en toegift! Ik heb een prachtige Jaguar xj Bj 2004 gekocht bij Chronomotors, de Jaguar is zonder mankementen door de APK in Duitsland gegaan, de prijs en de staat van het voertuig waren gewoon briljant, de beschrijving van het voertuig en het hele aankoopproces met Frederic, het hoofd van Chronomotors, had niet beter gekund! Graag opnieuw en opnieuw!!!
Ik heb net mijn tweede auto gekocht bij Chrono Motors, destijds aanbevolen door mijn omgeving. Ze zijn altijd professioneel, responsief en aangenaam. Aanbevolen zonder enige aarzeling!
Hartverwarmend welkom, Kwaliteitsservice, Altijd beschikbaar, Frederic nam de tijd om me gedurende meerdere weken video's en foto's te sturen, van mijn reis vanuit Zuid-Frankrijk tot de berging van mijn Jaguar F-type in Brussel. Ik beveel deze garage aan vanwege zijn professionaliteit.
Aanbevelen ! Ernstige, vriendelijke en professionele ontvangst Alles is op tijd en goed geregeld Verkoper beschikbaar en bekwaam. Nogmaals bedankt :-
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid