facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chrizia

Chrizia

Info

Modieuze collecties voor dames en heren!

Geschiedenis

Boetiek Chrizia te Aalter is reeds sedert 1987 de toonaangevende modezaak in de regio.

Wij dragen topkwaliteit en service hoog in het vaandel en worden gewaardeerd voor ons steeds breed assortiment van trendy, modieus, eigentijds en hedendaagse collecties voor de modebewuste man en vrouw.

Boetiek Chrizia is een modezaak waar alles om de klant draait. Klantvriendelijkheid, vak-, stijl-, en persoonlijk advies zijn onze onderscheidende voordelen. Wij zoeken voor onze klanten de perfect passende pasvorm, goede prijs-kwaliteit verhouding, de juiste keuze en vooral draagbare mode naar ieders budget. Zowel een dame van 25 als een meisje van 65 vindt bij ons gegarandeerd haar keuze.

U wordt vriendelijk ontvangen en geadviseerd door ons team, dit zonder evenwel opdringerig te zijn. Een aantal zeteltjes zijn voorzien waar u een heerlijke koffie of verfrissing kunt drinken. Dit veraangenaamt eventueel het wachten tijdens het passen.

Op momenten van economische moeilijkheden en crisistijd bouwen wij ons marketingbeleid volledig rond onze sterktes: advies en persoonlijke aanpak en service. Wij weten dat de consument bedachtzamer zijn geld uitgeeft en zeker wil zijn dat hij zijn centen goed besteedt. Daarom wordt Chrizia meer dan ooit gewaardeerd door zijn klanten, ook voor zijn service na verkoop.

Omdat wij dus service boven prijs verkiezen als strategisch wapen, kunnen wij niet meegaan in de meedogenloze promotiewedloop en prijzenslag die ontstaat als grote retailers wild om zich heen gaan schoppen. Daarom ook werken wij veel met Italiaanse collecties die zich distantiëren van de massaproductie. De merken die bij ons worden verkocht vind je niet op iedere hoek van de straat.

Ook kan je bij Chrizia terecht voor een aantal collecties eigentijdse bijouterie, handtassen, schoenen en andere accessoires! Nieuw is nu onze collectie geparfumeerde kaarsen van het luxueuze WELTON — London.



"herenmode"
Adres: Stationsstraat 185, 9880 Aalter
Telefoonnummer: 093740742
Stad: Aalter
Route: Stationsstraat 185
Postcode: 9880


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 18:30
Dinsdag: 09:30 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Boetiek conny Aalter, Cadeauwinkel Aalter, Boetiek Oost-Vlaanderen, Sommermann verkooppunten België, Beaufashion, Verkooppunten Blue iV, Chrissize online, Stine Goya Gent
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Babyspeciaalzaak Little Me Babyspeciaalzaak Little Me 488 meter Wij komen al jaren naar deze zaak. Altijd goede service ontvangen van de eigenaresse....
Hola Couture Hola Couture 645 meter Klaar om de wereld te tonen wie je bent en waar je voor staat? Dan heb je iets aan (...
Recensies
Supertoffe winkel en heel vriendelijke uitbaters, een echte aanrader. Bedankt voor jullie hulp bij de keuze van mijn zomerkleedjes. Ik kom zeker nog terug.
Heel mooie winkel! Zeer goede service en je word er heel goed geholpen.
Altijd hele mooie collecties! Je wordt er steeds hartelijk ontvangen en op een persoonlijke manier geholpen!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Chrizia met het openbaar vervoer


Aalter Scholen 190 meter
Aalter Scholen 240 meter
Aalter 240 meter
BUS
EXP
IC
L
P
Station Aalter 260 meter
Aalter Adagio 270 meter
185

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid