facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Christoffels Advocaten

Christoffels Advocaten

Info

Deskundige raadgevers in alle rechtszaken met een constante focus op kwaliteit

Geschiedenis

ONZE MISSIE IS HET VERSTERKEN VAN UW JURIDISCHE POSITIE !

Door het deskundig informeren, adviseren, begeleiden en vertegenwoordigen van onze cliënten, bieden wij de beste oplossingen in hun juridische zaken, anticiperen wij op toekomstige juridische problemen en maken wij de juridische aspecten van onze maatschappij toegankelijk voor een zo groot mogelijk publiek.

Engagementen Christoffels Advocaten:
•Het leveren van een kwalitatieve, hoogwaardige en snelle service: Het kantoor is sinds 1976 gevestigd in Lanaken, en heeft ervaring in alle rechtstakken opgebouwd. Wij werken in teamverband en verlenen een snelle kwaliteitsservice. Daarenboven werken wij samen met diverse specialisten om onze cliënten efficiënt en deskundig in alle rechtstakken te kunnen bijstaan.
•Een positieve aandacht voor de cliënt en zijn dossier: Elke cliënt krijgt de nodige persoonlijke aandacht en individuele begeleiding vanaf het eerste contact.
•Transparantie over onze kosten en erelonen: Vanaf het eerste contact en gedurende de hele looptijd van het dossier zijn wij duidelijk over de kosten en erelonen.

Adres: Koning Albertlaan 53, 3620 Lanaken, 3620 Lanaken
Telefoonnummer: 003289715784
Stad: Lanaken
Route: Koning Albertlaan 53, 3620 Lanaken
Postcode: 3620


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Advocaat Lanaken, Advocaat Vreemdelingenrecht Lanaken, Verplaatsingskosten advocaat, Advocaat Claessens
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
RegelRecht Advocaten RegelRecht Advocaten 468 meter Ben zeer tevreden van het werk die deze advocaten voor hun cliënten doen. ben blij da...
Recensies
Tijdens het intake gesprek werd meteen duidelijk dat we bij het juiste advocatenkantoor waren terechtgekomen: professioneel, correct en een heel heldere uitleg in mensentaal. We kregen meteen een duidelijk beeld van waar we aan toe waren en welke opties er waren. Zo konden we dure en aanslepende gerechtelijke procedures vermijden en toch snel tot een oplossing komen.
Goed advocatenkantoor
Zeer bekwame advocaten, correct en vriendelijk
Ik heb alleen maar goede dingen te zeggen over Johan Christoffels. Hij hielp me met misschien wel het vreemdste en meest absurde juridische probleem van mijn leven en was gedurende het hele proces een absolute heer, volkomen deskundig en responsief gedurende het hele proces. Sterk aanbevolen.
Erg op verkorten man.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid