facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Christo Beernem

Christo Beernem

Info

Op zoek naar de perfecte outfit voor elke dag of die ene speciale gelegenheid? Bij ons vind je collecties van de hipste merken: casual, eigentijds chic en altijd supervrouwelijk. Kom eens langs, bij Christo shop je in stijl.

Adres: Hubert d'Ydewallestraat 18, 8730 Beernem
Telefoonnummer: +32 50 78 16 20
Stad: Beernem
Route: Hubert d'Ydewallestraat 18
Postcode: 8730


Openingstijden

Maandag: 14:00 - 18:30
Dinsdag: 10:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: CVT Beernem, Christo Beernem Instagram, Christo instagram, CVT Store
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fashionbox32 Beernem Fashionbox32 Beernem 91 meter Concept Store en Webshop voor fashionista’s die van Hippe, Trendy en Betaalbare kled...
Recensies
Een shopbeleving ten top waar de ruime keuze van kledingsmerken heel aantrekkelijk worden voorgesteld. Het frisse gevoel in de winkel nodigt enorm uit en er heerst een losse sfeer dankzij de dynamische en meest sympathieke verkoopster Astrid die jou tot een echte modekoningin kan omtoveren!
*Leuke, kwalitatieve kleding en keuze uit verschillende merken zodat de perfecte outfit voor elke gelegenheid gevonden kan worden. *Sympathieke, hulpvaardige, professionele verkoopsters die steeds klaarstaan voor advies *Ruime parking, gemakkelijk bereikbaar en een aantrekkelijke, ruime winkelinrichting Kortom super service... de moeite waard als je op zoek bent naar een ensemble die je doet stralen.
Prachtige winkel met super mooie merken! De persoonlijke service is er top, ik ben fan!!
Vlot te bereiken en stijlvolle winkel met een ruim aanbod. Dankzij het persoonlijk advies van de verkoopster was mijn vriendin evenwel niet overdonderd en vond ze snel een outfit die haar nog meer doet stralen dan ervoor!
Wij kwamen hier toevallig langs op een regenachtige dag. Gelukkig vonden we direct plaats op de ruime parking. Eens binnen klaarde de hemel open en zagen we niet 1 maar 2 zonnetjes die ons met heel veel kennis en vreugde hielpen bij de keuze voor kleren. Jammergenoeg ben ik zelf geen vrouwtje anders had ik zeker heel de winkel meegenomen. Kortom , prachtige winkel met prima service!
Heel leuke merken! Vriendelijke bediening en ze staan altijd klaar om te helpen. Ook handig dat er een parking aan is Ik kom zeker terug
Ik word steeds zeer goed geholpen en voel me altijd op mijn gemak. Ik draag de stukken altijd door en heb nooit spijt van hetgeen ik gekocht heb. Een echte aanrader!
Prachtige winkelKatrien&Astrid zijn een top tandem die keer op keer de prachtigste collectie kiezen! Met hun top service is het de place to be !
Perfecte mix van stijl en kwaliteit, telkens mét persoonlijk advies en service op maat. Prachtige winkel die de shopbeleving afmaakt!
Leuke sfeer, sympathieke zoekvoersters die kennis hebben van de mode en die meedenken met de klant, ruim en gevarieerd aanbod, veel parkeermogelijkheid en vlot bereikbaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid