facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Christmas World

Christmas World

Info

Pop up store spécialisé dans les décorations de Noël

Adres: 26-28, Rue pont d’Ile, 4000 Luik
Stad: Liège
Route: 26-28, Rue pont d’Ile
Postcode: 4000


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:30
Dinsdag: 10:00 - 18:30
Woensdag: 10:00 - 18:30
Donderdag: 10:00 - 18:30
Vrijdag: 10:00 - 18:30
Zaterdag: 10:00 - 18:30


op zoek naar gerelateerd: Liège marché de Noël 2021, Liège Christmas market location, Liege Christmas market 2021
Recensies
Wij kwamen zondag rond 13 u op de Kerstmarkt aan in Luik. Parkeren was geen probleem. Ondergronds was er voldoende plaats ook toen we rond 17:00 de parking uitreden was er nog plaats. De kraampjes ogen mooi. Het eten en de drank was divers en wat wij proefden was lekker. De arrosticini’s waren fantastisch lekker! Leuke sfeer. Gastvrijheid door sommige uitbaters die ons in het Nederlands bedienden zodra ze hoorden dat wij Vlamingen waren. Toffe aangename Kerstmarkt niet te groot met divers kwalitatief aanbod.
Erg leuk, wel veel van hetzelfde, maar dat zal elke kerstmarkt wel zijn. Luik is dat de markt op twee plaatsen is.
Voorheen waren er veel leuke kraampjes, maar tegenwoordig alleen nog maar eetgelegenheden. Beetje jammer
Al vele jaren de nr1 voor ons, de beste uit de verre regio, laten die van Aken links liggen. Komen er heel graag vanuit nl, spreken dan af met Waalse vrienden en maken er een topavond van. J' adore Liège!!
Een grote, drukke, gezellige kerstmarkt. Wel liepen er erg veel bedelaars/daklozen/verslaafden die je aanspraken voor geld.
Prachtige en gezellige kerstmarkt in het Franstalige luik. Heel goede sfeer, lekker eten en drinken in een kerstmarkt die zich over een groot deel van het centrum uitspreidt.
Weinig sfeer, teveel drank kraampjes
Als je Duitsland gewend bent is de kerstmarkt in Luik een tegenvaller. Heel veel eten en drinken. Wel gezellig en leuke sfeer. Eten en drinken is okee. De kerstshop kraampjes zijn leuk, aardig en behulpzame verkopers. Jammer dat vele alleen maar Frans spreken. Maar goed dat is het chauvinisme. Daar moet je doorheen prikken. Je bent tenslotte in buitenland.
Nee, voor ons niet nog eens! Luik is sowieso lastig met parkeren. Delen van de stad waren dan ook voor de kerstmarkt afgezet. Eenmaal aangekomen op de kerstmarkt was het echt gigantisch druk. Met het idee om hier leuk te kunnen kerstshoppen kom je bedrogen uit. Een deel is attracties, maar een nog veel groter deel nagenoeg alles is eten en drinken. Rustig staan en wat drinken of eten is er ook niet bij, aangezien het ontzettend druk is. Voor ieder die komt om te eten en drinken is het de moeite waard. Wilt u kerstshoppen, dan zou ik eerder naar Duitsland of een leuk tuincentrum gaan.
Prachtig! Heel de stad is versierd. Gezellige sfeer en heel veel kraampjes. Je komt elke keer opnieuw een nieuwe kerstmarkt of lampjesspektakel tegen. Een echte aanrader!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Christmas World.

Liège winkel in woningbenodigdheden

openingstijden, locatie, vervoer. 26-28, Rue pont d’Ile kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Christmas World adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Christmas World. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Christmas World delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Les Bougies de Charroux Les Bougies de Charroux 83 meter Vertaald door Google Ik raad 1000% aan! De kaarsen ruiken super lekker en er is voor ...
H&M H&M 155 meter
Art Image Art Image 159 meter Art Image : Magasin de vente au détail Magasin de cadres tout faits (photos de cadres...
HAPPY FAMILY HAPPY FAMILY 338 meter Vertaald door Google Ideaal etablissement om voet aan wal te zetten voor feestartikel...
Les Trésors de Méli Les Trésors de Méli 1 km Zeer mooi museum met een mooie collectie. Vriendelijk personeel.
La Manafacture La Manafacture 2 km Concept et réalisation de décors artisanaux.
L'exposante au carré L'exposante au carré 2 km On cherche, on trouve, on partage, on expose du brol, du vieux, du chic...de l'amour ...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid