facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Christengemeente Zonhoven

Christengemeente Zonhoven

Info

We geloven in onze liefdevolle Hemelse Vader, in Jezus als Zoon van God en in de kracht van de Heilige Geest.

Dankbaar voor Zijn liefde voor ons en wat Hij deed aan het kruis en Zijn opstanding uit de dood, willen we deze liefde doorgeven aan de wereld.

Adres: Zavelstraat 71A, 3520 Zonhoven
Telefoonnummer: 011/816364
Stad: Zonhoven
Route: Zavelstraat 71A
Postcode: 3520


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
IchTeens IchTeens 126 meter De jeugd van Christengemeente Zonhoven.
Recensies
Niets dan lof voor deze gemeente, alles is netjes verzorgd, en er wordt professioneel gewerkt op alle aspecten. Ook de ligging is prima, pal in het centrum van Limburg, dus vlot bereikbaar vanuit alle hoeken van Limburg. 2 bands, die het muzikale gedeelte prima verzorgen, gedetaileerde uitleg over het Woord van God door 4 prima oudsten, die zeer ervaren zijn, ook voor kinderen per categorie is er iets voorzien.
De Heilige Geest is aan het werk. Blinden zien, zieken genezen en harten bekeren zich tot Jezus de Koning. We zien uit naar doden die opstaan! #nextstep Fantastische band die de gemeente in de aanbidding en aanwezigheid van God brengt. Love my family!
Een echte thuis gemeente waar je echt welkom bent. De dienst is daar erg goed met goede muziek en heerlijke aanbieding . Zeer goede kinderopvang waar kinderen zich thuis voelen.
Momenteel wegens brand gesloten maar er wordt gewerkt aan VOLWAARDIGE alternatieven!!
Beste aanbiddings plaats van zonhoven
Mooie plaats om God te ontdekken
Fijne gemeenschap
Vertaald door Google Ik ben gezegend met kennis over Christus. Als ik door de wateren ga, is God met mij; en als ik door de rivieren ga, overspoelen ze me niet. Als ik door het vuur ga, zal ik niet verbranden; de vlammen zullen me niet in vuur en vlam zetten Origineel I'm blessed to have knowledge about Christ .When i pass through the waters, God is with me; and when i pass through the rivers, they sweep over me not. When I walk through the fire, i will not be burned; the flames will not set me ablaze
Vertaald door Google wij aanbidden god Origineel Adoramos a Dios
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Christengemeente Zonhoven met het openbaar vervoer


Zonhoven Engstegenseweg 220 meter
18a
Zonhoven Engstegenseweg 330 meter
18a
Zonhoven Daalhof 460 meter
753
Zonhoven Dorpsplein 480 meter
13
18a
22
23
283
46
47
48
Zonhoven Dorpsplein 480 meter
753

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid