facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chrendy Biker & Gift Shop

Chrendy Biker & Gift Shop

Info

Motoraccessoires en onderdelen, bedrukken textiel, borduren, drukwerk, webdesign etc...



"Welkom bij Publi Chrendy!Dankzij onze jarenlange ervaring in de marketing- en publiciteitswereld en de drang om een eigen zaak uit de grond te stampen, hebben wij besloten om eindelijk de stap te zetten!Niet een zoveelste kleine drukker, maar een totaalpakket-leverancier,Zo kan u bij ons terecht voor het ontwerpen en drukken van allerhande drukwerk en alle soorten publiciteit en gadgets, maar kan u evengoed een website laten maken, of ontwerpen we samen met u uw nieuw logo! Op zoek naar iets niet-alledaags? Dat klinkt als muziek in onze oren!Dankzij het oneindige geduld van Wendy kan u ook bij ons terecht voor het bedrukken of borduren van textiel, stickers, geborduurde patches, backpatches, side-rockers, etc...Tot binnenkort!"
Adres: Zandstraat 44, 9420 Erondegem, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: +32478235706
Stad: Erondegem
Route: Zandstraat 44
Postcode: 9420


Recensies
Als je een gepersonaliseerde tas, t-shirt of iets anders wil. Echt een aanrader. Visitekaartjes, vazen, onderleggers, noem maar op je kan het zo zot niet bedenken.
Vertaald door Google Bovenkant Origineel Top
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid