facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CHR Liège, Site Ste-Rosalie

CHR Liège, Site Ste-Rosalie
Adres: Rue des Wallons 72, 4000 Liège, België
Telefoonnummer: 04 321 72 28
Staat: Région Wallonne
District: Liège
Stad: Liège
Route: Rue des Wallons
Huisnummer: 72
Postcode: 4000


Openingstijden

maandag: 06:45–20:00
dinsdag: 06:45–20:00
woensdag: 06:45–20:00
donderdag: 06:45–20:00
vrijdag: 06:45–20:00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kinactive Centre Médico-Sportif Kinactive Centre Médico-Sportif 5 km Incompetenti e irrispettosi!!!nIk heb gebeld om te informeren naar de mogelijkheid om...
Recensies
Sinds de kliniek helemaal vernieuwd is, blinkt ie van onder tot boven ...kleinschalig en klantvriendelijk
Ik heb dinsdag 6 augustus een verstandskiesoperatie ondergaan, ik werd heel goed ontvangen, er werd goed voor mij gezorgd, de verpleegsters waren super aardig.nDe volgende dag belden ze me zelfs om te vragen hoe het met me ging! Het is zo zeldzaam. Geweldige ervaring.
Ook bij de tandheelkunde werd ik slecht ontvangen door een oudere heer op de spoedeisende hulp…. Wie heeft mij verteld dat je weet dat je hier op de eerste hulp bent terwijl mijn 3-jarige zoon kiespijn had. Als je niet wilt werken, werk dan niet meer. Ik heb vanaf 06.00 uur twee uur op de eerste hulp gewacht voordat ik een slechte kreeg welkom, bedankt!
Betalen voor een eenpersoonskamer voor ziekenhuisopname en niet naar bed kunnen gaan onder het voorwendsel dat er te weinig zijn om de bedden te verschonen... voor de prijs van de kamer is het een schande!!! 2 verpleegsters schreeuwden bijna tegen ons het, de een na de ander... bittere teleurstelling.... echt niet vriendelijk personeel... en na uw operatie zo snel mogelijk wegwezen wij maken het u heel duidelijk!! Ik zal weigeren daarheen te gaan voor een toekomstige interventie!!!
Ik raad tandheelkunde echt niet aan. Geen communicatie tussen behandelaars die voor dezelfde patiënt zorgen. Heeft u een calamiteit die uit de hand kan lopen? Echt niet! Terwijl uw afspraken regelmatig worden uitgesteld vanwege calamiteiten. En geen empathie of zoeken naar een oplossing van het administratief personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid