facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chr Hopital De Warquignies

"Fort de plus de 5 500 collaborateurs et médecins, le Groupe Jolimont fédère un réseau d’institutions actives dans le Brabant Wallon et le Hainaut.Celles-ci ont pour but d’établir entre elles diverses formes de solidarité, de partager des compétences, des valeurs humaines, des intérêts scientifiques, de renforcer leur complémentarité en étant actives dans le domaine des soins hospitaliers et ambulatoires et dans les domaines de l’accueil des enfants, des personnes âgées et de toute personne en difficulté de vie. Le Groupe Jolimont est le premier groupe de santé wallon."
Adres: Rue des Chaufours 27, 7300 Boussu
Telefoonnummer: +3265385511
Stad: Boussu
Route: Rue des Chaufours 27
Postcode: 7300



op zoek naar gerelateerd: CHR Mons, Groupe Jolimont, CHU Tivoli
Recensies
Mijn vader is dood Ik zeg niet dat het de schuld is van de spoedartsen, verre van dat. Maar er was een oude man, wit haar, die 20-30 minuten na de spoedartsen met lege handen arriveerde en geen empathie toonde. Ik zie hem ter plaatse aankomen, zijn eerste instinct? Kijk naar mijn vader op de grond en zeg "maar hoe is het vader dat" Dan komt hij naar me toe met een blik die ik als minachtend zou omschrijven, hij neemt me nauwkeurig op ik droeg alleen ondergoed omdat ik naar beneden stormde om te proberen mijn vader te redden en begint me vragen te stellen oké, waarom niet. Het probleem is dat toen hij zag dat ik niet in staat was om te antwoorden ik probeerde nog steeds maar ik kon de woorden niet vinden, ik denk dat je begrijpt waarom hij begon te mopperen, hij rommelde door onze papieren en mopperde dat hij dat wel kon niet identificeren wie wie was op de papieren. De politie arriveerde even later en ondervroeg ons, maar niet abrupt zoals de andere. De knorrige oude man kon niet stoppen met het maken van opmerkingen als "we begrijpen hier niets", "ze lijken allemaal op elkaar" we zijn een Aziatische familie of "we kunnen niets weten" terwijl de politie probeerde te begrijpen de situatie. De rest van het personeel was allemaal heel begrijpelijk en respectabel, maar deze persoon steekt mijn ogen uit, het is echt jammer! Ik weet niet of deze persoon deel uitmaakt van het personeel van dit ziekenhuis, maar hij was in ieder geval vergezeld door doktoren en droeg een overall. Ik weet ook niet zeker of dit het juiste ziekenhuis is, maar het is het dichtstbijzijnde en verreweg dus ik gok dat het het ziekenhuis is, de reistijd komt ook overeen en de tijd die ze hebben gepland komt ook overeen.
Een geriatrisch personeel was ondankbaar en onprofessioneel en zeer onvriendelijk. Ik moest de receptie vragen waarom. Arrogant klaagt ze tegen me terwijl een ander personeel me zegt dat ik me geen zorgen hoef te maken dat ik terug kan komen om de rest te nemen. Ontsloeg deze persoon, we geven geen morele les in een gang omdat ze zo goed weet hoe ze moet zeggen en het goed moet doen voor een hoofd van haar afdeling.
Ik kwam diezelfde nacht van de spoedeisende hulp: , ik ben totaal verontwaardigd over het gedrag van de dokter Kandem, de heer kwam niet opdagen na 1 uur wachten in de KNO-kamer, terwijl hij daar aan de computer of aan de telefoon was ... terwijl mijn metgezel martelaarschap lijdt vanuit de onderrug met een gevoelloos been en koud gevoel in een been en zonder pijnstillers .. , zeer onmenselijk, en afgezien van het rollen van zijn ogen naar de hemel, snijd ons af en vertel ons dat zolang mijn metgezel de mobiliteit heeft van zijn benen en paracetamol 4 dagen per dag en dat het zinloos was om te komen omdat we een afspraak voor een spoed-MRI zouden hervatten.. Dat alles aan het einde om ons een goed rendement zonder recept te vertellen. Ik laat de ster achter voor deze aardige heer met een zeer begripvol welkom die ons toch zo snel mogelijk een afspraak gaf.
Ik ging op 28 maart naar de eerste hulp. Aangekomen rond 17.00 uur, werd ik in de gipskamer gezet en kreeg ik te horen dat er een wachttijd van 2 uur was. Oké, geen zorgen. Na 14.30 uur komt er een dokter bij me. Geen hallo of introductie. Nadat ik naar de radiologie ben gegaan, wacht ik nog een uur in de gang. De zorg is niet het wachten, er zijn misschien andere mensen die dringender zijn dan ik, maar het is om te horen hoe de doktoren gemakkelijk een half uur lang de patiënten uitlachen. Nadat hij me opnieuw heeft gesignaleerd, komt de dokter naar me toe en geeft mijn prognose voor iedereen op de gang, zonder intimiteit of empathie. Ok niets ernstigs maar waar is het beroepsgeheim?
Zeer slechte ervaring!!!!! Cardiologische afspraak met dr. Awada om 14.30 uur Aankomst ter plaatse met mijn 82-jarige moeder. Tijd om de receptie te vinden, 14:38 uur De dokter is al weg!!!! Bedankt voor de 140 km voor niks!!!!
Eerste bezoek aan hen maar ook laatst vooral in radiologie. De persoon die voor ons zorgde was erg onbeleefd en vol van zichzelf. Wie was hij om zo tegen ons te praten terwijl ik hem alleen maar om informatie vroeg?
Hallo hier, ik geef je een ster omdat ik probeerde te bellen met medische beeldvorming om een ​​afspraak te krijgen voor een echo, rechter borst ik ben de eerste in de rij voor meer dan 20 minuten en helaas hebben we niet opgenomen erg teleurstellend...
Je moet niet alleen altijd enkele maanden wachten om een ​​afspraak te krijgen 4 maanden in de dermatologie, meer dan 5 maanden om een ​​tandarts te zien als het dringend is, enz. Als we niet weten hoe we iets moeten doen, moeten we naar een specialist" zodat we in onze pijn kunnen blijven en de medische problemen kunnen zien verergeren, het kan ze niets schelen!. En - ultieme lef - ze staan ​​zichzelf toe om me een aanmaning te sturen voor een factuur die ik nooit heb ontvangen... en uiteraard is het document zo onduidelijk mogelijk om geschillen te voorkomen. Bijvoorbeeld: noch de naam van de dokter, noch de afdeling worden vermeld Resultaten: € 40 "criminele afsluiting", + € 5 administratieve kosten, rente = een factuur € 72 in plaats van de € 38 die ik had moeten betalen. VLUCHTEN !
Afspraak 08:00 u arriveert 07:45 deuren gesloten op de 3e verdieping geen stoel u moet op de trap zitten hallo voor de ontvangst en de pmr jammer
Ik ging deze zaterdag rond 6 uur naar de eerste hulp voor oogproblemen. Erg blij met de vriendelijkheid en bekwaamheid van het personeel en de arts ter plaatse. Zeer snelle ondersteuning en ze vonden een oplossing om midden in het weekend een noodspecialist voor me te vinden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid