facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chookdee

Adres: Koning Ridderdijk 18 , Middelkerke 8434, BE
Stad: Middelkerke
Route: Koning Ridderdijk 18
Postcode: 8434



op zoek naar gerelateerd: Resto Chookdee, Thai Westende, Chokdee, Chokdee Thai Cuisine, Thai restaurant Antwerpen
Recensies
Super lekker gegeten, Thaise rijsttafel top!!! Nog eens terug geweest om de Belgische keuken te proberen en wederom, zeer lekker. Aangename uitbaters met open armen ontvangen en zelfs ons hondje was zeer welkom. Gaan zeker terug!!!
Vandaag mosselen gaan eten, het was op en top. Zéér vriendelijke eigenaar, goed ontvangen! Hier komen we zeker terug.
Super lekker gegeten. Heel vriendelijke uitbaters , we voelden ons heel welkom. Een aanrader , wij gaan zeker terug. Chantal en Marc
Zaterdagavond hier heerlijk gegeten. Het eten wordt met veel liefde en zorg bereid en de gastheer zorgt dat het je aan niets ontbreekt. Het is door de opgebroken weg even zoeken, je loopt er niet zo maar langs. Maar zeker een aanrader om te gaan eten. Deze mensen gunnen wij iedere avond een vol restaurant.
Beperkte kaart maar de lekkerste mosselen met witte wijn gegeten aan zee hier. We hadden ook Thaise schotel die lekker was medium pikant was wel niet echt pikant vonden we, wie van pikant houdt vraagt misschien beter gewoon pikant. Joviale bediening. Misschien beetje klein binnen, hadden een terras wel leuk gevonden. Aanrader wel.
Super lekker Thaïs gegeten! Vriendelijk koppel waar we een gezellige babbel mee hadden!
+ Het eten was lekker en de bediening zeer vriendelijk. En dan is uiteindelijk wat telt in een restaurant. - Prijzen zijn aan de te hoge kant voor het type zaak waar je bent , gelegen zijn op den dijk is geen excuus voor de prijzen op te drijven .
Super goed gegeten! Absoluut een aanrader! Zowel de mosselen als het thais gerecht helemaal geslaagd. Je kan zelf aangeven hoe niet pikant je het wil. Jammer dat er geen terras is
Zeer vriendelijke baas, was bereid om een vegetarisch gerecht te maken ookal stond het niet op het menu en het was zeer lekker. De mossels waren ook héérlijk. Als je in Westende bent is dit zeker een aanrader.
Heerlijke belgische en thaise menukeuze ... Zeker een aanrader op westende-dijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid