facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chocolaterie Tony Boeckaert

Chocolaterie Tony Boeckaert
Adres: Karreweg 7, 9870 Zulte
Telefoonnummer: 093885579
Stad: Zulte
Route: Karreweg 7
Postcode: 9870


Recensies
Via de school van de Kids kennisgemaakt met de paardenkoppen en paaseitjes. En moet zeggen de beste dat we ooit gegeten heb. Wij zijn fan.Zit ook een lekkere crunch in. Mijn vriend werkt daar in de buurt. Je ziet ons zeker nog terug.
Al jaren onze vaste stek om lekkere chocolade te kopen voor onze kinderen en kleinkinderen, maar ook een beetje voor onszelf. Kortom, echte kraks in hun vak met een ruime keuze in al dat lekkers.
Pralines en paardekopjes chocolade te koop in Zulte. Er is een parkeerplaats.
Waregemse paardekopjes zijn Top! Onze zoon die in Californie woond neemt telkens als hij op bezoek in hier Paardekopjes mee naar L.A! Voor hun zijn dat Gouden Paardekopjes! Nu ook erkent als officeel streekprodukt!
Zeer gastvrij en vriendelijk, daarbij ook nog eens fantastische chocolade, perfect voor een verjaardag of moeder-/vaderdag
Hele lekkere chocolade. De paardenkoppen moet je zeker proeven. Zit een beetje verscholen in het industrieterrein in Zulte.
Houd vast aan jullie kwaliteit aub, dan ben ik een wandelende/lopende/rijdende reclame voor jullie. Carl.
Voor lekkere chocolade - verschillende figuren en pralines groot en klein moet je bij Tony Boeckaert zijn .
De beste chocolade paardekoppen mmmmzo lekkere
Super kwaliteit. Eén van de betere chocolatiers van België
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid