facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chocola-Tuti

Chocola-Tuti

Info

Chocoladeworkshops voor kinderen, volwassen en bedrijven.

Geschiedenis

Chocoladeworkshops voor kinderen, volwassen en bedrijven.



"BELEEF HET GEHEIM VAN CHOCOLADEChocola-Tuti is een uniek chocoladeconcept waarbij we mensen de geheimen van chocolade zelf laten beleven in leuke workshops en proeverijen. Met ons chocoladehuis willen we verbinden, inspireren en aanzetten tot creativiteit.Je kan bij ons terecht voor teambuildings, teamevents, meetings en catering.Je vindt ons in Kampenhout, tussen Mechelen en Leuven. We bieden een warme en huiselijke sfeer aan, een interieur met enkele zichtbare chocoladetoetsen, een overdekte buitenruimte, gezellige tuin, groot terras en gratis parking voor de deur.Van harte welkom!"
Adres: Leuvensesteenweg 125, 1910 Kampenhout
Telefoonnummer: +32 477 30 44 38
Stad: Kampenhout
Route: Leuvensesteenweg 125
Postcode: 1910



op zoek naar gerelateerd: Workshop chocolade Kortrijk, Chocolade workshop Oostende, Chocolade workshop Mol, Chocolade workshop 2 personen Gent, Chocolade workshop Geel, Kinderfeestje Limburg chocolade, Visser Chocolade, Chocolade tour Antwerpen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Strandfuif Strandfuif 2 km Echt lijpe fissa jammer van het slechte weer maar was gwn amazing aanrader.
Factory After Work Factory After Work 2 km Een jaarlijks weerkerend event: de After Summer Party te Kampenhout!
Recensies
Bedankt voor het geweldige chocofeestje gisteren! Ik bewonder echt de manier waarop u de groep van 18 kinderen een hele namiddag hebt kunnen bezig houden met zo'n leuke activiteiten. Ze vonden het super! En de ouders ook! En we gaan volgend weekend al terug ballonnen in choco doppen om kommetjes te maken...
Tof team event met internationale groep collega's ! De chocolade workshop is met passie en humor gebracht in vloeiend Engels. Nadien gezellige winter bbq in perfecte set-up. Collega's waren unaniem enthousiast !!!
Mieke is een empatische zakenvrouw met het hart op de juiste plaats. De klant staat bij Mieke centraal want niks is haar teveel om tegemoet te komen aan de wensen van haar klanten. Ze is alleen maar tevreden wanneer alles goed verloopt en dit van de bestelling tot de levering. Ze checkt dit dan ook regelmatig en ik denk dat ze een zucht van opluchting slaakt wanneer ze het bericht krijgt: Mieke, alles is in perfecte staat toegekomen! Bedankt voor de goede zorgen! Tot de volgende bestelling.
Tijdens een opleiding van Unizo ben ik door Mieke verwend in haar chocoladehuis met een warm ontvangst, heel veel lekkers, humor en enthousiasme. De ruimte was piekfijn ingericht met een aparte eetruimte voor ons groepje van 12, en een ruimte voor de interactieve opleiding. Heel gezellig en inspirerend.
We boekten een chocolade workshop verjaardagsfeestje voor onze 7-jarige dochter. Wat een succes was dit! Mieke is een zeer warme, vriendelijke persoon die de kids op een geweldige manier begeleidt. Ik heb meerdere kids horen roepen dat dit het leukste verjaardagsfeestje ever was :- De blije snoetjes bewezen dit ook. Absoluut een aanrader!
In 1 woord 'GEWOONWEG GEWELDIG'... Ok, dat zijn 2 woorden, maar er zijn geen woorden genoeg om Mieke en haar chocolade-workshop verjaardagsfeestje voor 8-jarige te beschrijven! Vanaf de eerste tot de laatste minuut hangen de kinderen aan haar chocolade lippen. Ik zag nog nooit een bende 8-jarigen zo lang zo geconcentreerd :. En mama en papa genoten ondertussen van een lekker kopje koffie met heerlijke chocolaatjes! Voor Noor in elk geval het allergeweldigste feestje dat ze zich kon inbeelden. Bedankt Mieke, wij komen zeker nog eens terug!
Superleuke madam! Zo’n chocolade workshop is zeker een aanrader om samen met je team te doen!
Heel passievolle dame die vlot een hele groep kan enthousiasmeren met héél lekkere chocolade in een tof kader! Top wat mij betreft.
Wij hebben met ons team kreatos een hele toffe workshop gehad. Zoveel gelachen en plezier gehad. Een hele vriendelijke vrouw. En een top ervaring. Kan dit aan iedereen aanraden. Zeker de moeite. Dikke merci om een top voormiddag te bezorgen.. ik ga nog zeker over jullie vertellen.
Superleuke teambuilding! De begeleiding in FR en NL maakte dit voor het hele team van Car Security een fijne ervaring. De aansluitende winterBBQ was de heerlijke kers op de taart...een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid