facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Choc O Meer

Adres: donklaan 261, 9290 Berlare
Telefoonnummer: 0477533636
Stad: Berlare
Route: donklaan 261
Postcode: 9290



op zoek naar gerelateerd: choc o meer openingsuren, chocomeer berlare, choc o meer donk, choco meer berlare, choc o meer foodtrend, donklaan 261, berlare, chocomeer ontbijt, ontbijt donkmeer
Recensies
Van buitenaf lijkt het niet zo gezellig of uitnodigend maar eens je binnenkomt valt dat gevoel helemaal weg! Wij gingen hier ontbijten met Social Deal. Alles tip top in orde. Uitgebreid ontbijt, alles lekker en vers! Bediening ook vriendelijk. Enige tip wat niet afdeed aan de service of ervaring was dat er enkel een puntig mes was en dat maakt het niet makkelijk bij bvb het potje boter, choco of confituur. Is maar klein detail uiteraard.
Heel uitgebreid ontbijt, vriendelijke bediening, het interieur is iets minder gezellig. Heel goede start voor wandelingen in de buurt.
Leuke stop voor na een wandeling rond het Donkmeer terug op krachten te komen. Ruime keuze aan pannekoeken, ijsjes en bubble wafels.Eten: 4/5
Gezellig ontbijtzaak met vriendelijk personeel. Prijs kwaliteit dik in orde.
Heel lekker ontbeten!Eten: 5/5
Afgelopen zondag zijn we weesten eten voor vaderdag, we waren met 9 en we werden aan een tafel van 10 gezet, er werd niet gevraagd naar onze naam, we werden gewoon aan een tafel gezet. Na 2 uur er al te zitten werden we gebeld maar omdat we niks hoorden dachten we dat het verkeerd verbonden was, als we dan terug thuis kwamen werden er berichten gestuurd om ons te beschuldigen dat we niet waren komen opdagen dat we ons kat gestuurd hadden maar dat klopte niet. Er werd ons ook gestuurd dat er bij elke tafel was gedubbelcheckt van op welke naam er gereserveerd was maar er is ons op geen enkel moment gevraagd geweest op welke naam er gereserveerd was. Blijkbaar had er een student een fout gemaakt, savonds laat kregen we nog een SMS met excuses maar het blijft toch navigeren, en wat een leuke dag moest worden heeft er met dit alles toch een domper op gezet.
Heerlijke originele pannenkoeken! Inrichting voelt buiten nogal goedkoop aan. Daar zie ik nog mogelijkheden om te verbeteren, maar je komt er zeker niet met honger buiten!
Tweede bezoek: lekkere chocomelk + zeer mooie en lekkere verwenkoffie. Eerste bezoek: Veel van verwacht, maar het viel wat tegen. Wij vonden het persoonlijk niet speciaal. Het is niet slecht, maar ook niet wauw met toch wat duurdere prijzen. Bubbelwafel caramel zeer zoet.
Lekkere wafel met ijs gegeten! De ijscoupe “vers fruit” is ook erg lekker. Het fruit is vers en je krijgt een enorme coupe! De verhouding prijs/kwaliteit zit zeker goed. Daarnaast was de latte met vanille zeer lekker! Zeker een aanrader!
Vriendelijke bediening en zeker een uitgebreid ontbijt. Die heel goed verzorgd is. Wij gaan zeker nog terug
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid