facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chitir Chicken Lochristi

"Fast-food restaurant, cosy atmosphère. Vegetarian food. Halal food. Delivery service."
Adres: Dorp oost 2 , Lochristi 9080, BE
Telefoonnummer: 09 398 30 06
Stad: Lochristi
Route: Dorp oost 2
Postcode: 9080


Openingstijden

Maandag: 11:30-23:00
Dinsdag: 11:30-23:00
Woensdag: 11:30-23:00
Donderdag: 11:30-23:00
Vrijdag: 11:30-00:00
Zaterdag: 11:30-00:00
Zondag: 12:00-22:30


op zoek naar gerelateerd: Belchicken Lochristi, Belchicken Lochristi openingsuren, Belchicken Lochristi Menu, Belchicken Menu, Chitir Chicken Lochristi openingsuren, Belchicken Gent, Belchicken openingsuren, Belchicken Heist-op-den-Berg
Recensies
De Beefburger is heel lekker, broodje is lekker krokant, vlees is top en de groentjes vers.. Heel vriendelijke bediening..
Voor de vriendelijkheid moet je hier NIET zijn. Nog nooit zo onbeschoft bediend en hier zit letterlijk niemand dus op de drukte kunnen ze het niet steken. Kon geen lach vanaf, bekeek u zoals een zak vuil en smeet letterlijk ons wisselgeld en drank naar ons. 1ste keer en jammer ook de laatste keer!
het eten is erg goed. gastheer. Zelfs als kinderen veel lawaai maken, zeggen ze niets. Gezellige sfeer. Je kan binnen als buiten eten. Kindvriendelijkheid: Super lief voor de kinderen. Een plek waar dat ik op mijn gemakje kan eten .
Mooi interieur, gezellige plaats. Porties zijn groot, zeker vol na hier te eten. Niet te druk tijdens de avond. Eten is lekker!
Ohh mijn God , 50 min wachten , voor een tender menu ,4-8-22 , voor mij nooit meer , om mee te nemen dan nog , gewoon een zakje friet en kip in een zakje gooien , NOOIT MEER
Goed eten! Misschien konden de nuggets wel wat beter zijn..
Elke keer sta ik toch een beetje versteld van de kwaliteit van Belchicken. Echt vergelijkbaar met KFC, maar precies toch wel wat verser!
suppa lekker echt leuk smul maar goed
Liefst geen ster! Een ster moet je verdienen. Zeer onbeschoft. Geen glimlach. Helemaal niet druk. Dus daaraan kan het niet liggen. “Opleiding klant vriendelijkheid door stampen bij het personeel aub!”
Fantastisch! Fantastisch! Heerlijke stukjes kip. Je moet proeven
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid