facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chitir Chicken Antwerpen

Chitir Chicken Antwerpen

Info

Today’s dynamism in food sector constantly generates new projects and products. Chitir Chicken comes first in this competitive atmosphere with its unique



"Enjoy a unique taste Fast & Good"
Adres:
Telefoonnummer: 032900918
Stad: Antwerp


Openingstijden

Maandag: 11:30 - 20:00
Dinsdag: 11:30 - 20:00
Woensdag: 11:30 - 20:00
Donderdag: 11:30 - 20:00
Vrijdag: 11:30 - 20:00
Zaterdag: 11:30 - 21:00
Zondag: 11:30 - 20:00

Recensies
Ronduit asociaal en respectloze werknemers. Na het eten trok ik me jas aan, en wilde vervolgens de overgebleven snacks weggooien. Bij het aantrekken van m’n jas werd er gecommandeerd met nadruk op “moet” dat ik m’n restjes moet opruimen. Dat wilde ik sowieso doen. Maar die kans werd mij nooit geboden. Direct werd er met het vingertje gewezen en dat ik het moest doen. Wilde er in het bijzijn van mijn kinderen En vrouw geen scène van maken. Maar ben diep geraakt en ontgoocheld over deze gang van zaken. Zo ga je niet met mensen om. Ben zelf een patiënt en slecht ter been, dus alvorens je mensen belachelijk maakt, geef ze even de kans om t op te ruimen. Ik kom hier nooit meer. Mensonterende zaak. het eten was oké , beetje prijzig
Heb in Lange tijd niet zo'n lekkere dürüm gegeten. Prijs qualiteit is top snelle en vriendelijke service. Ook kan je hier aan een scherm jouw bestelling makkelijk kiezen. Een aanrader dus ik keer terug!!! Kindvriendelijkheid: Happy meal met leuk speeltje. Parkeren: Parking shopping wijnegem. Rolstoeltoegankelijkheid: Is mogelijk plaats te nemen met een rolstoel.
Top service, we zijn heel snel bediend. Onze chicken hamburger en schotel was lekker warm. Frietjes waren ook heel goed gebakken. Zeker voor herhaling vatbaar.
We zijn snel bediend geweest, het was ook wel kalm. Lekkere burgers en de prijs valt goed mee. Bijna concurrentie voor de MC Donald's. Zeker voor herhaling vatbaar. Spijtig dat het geen echte Cola is maar Pepsi.
Was geen verse gebakken fried chicken maar wel opwarm spijtig genoeg geld verliezen
Ik heb zojuist bij jullie besteld toen ik het zakje bestelling kwam ophalen heb ik gevraagd of alles er in was en jullie zeggen alles is er in. ik kwam thuis aan zat 1 chicken menu er niet in. Ik heb jullie gebeld en namen op maar hingen gewoon de telefoon terug direct op, dit vind ik heel respectloos voor zo een fast food keten, jullie hebben zeker geen goede indruk gelaten, dit is gewoon schandalig. Jullie konden de telefoon gewoon opnemen en zeggen dat het heel druk is en terug te bellen in enkele minuten, maar nee het enige dat jullie hebben gedaan was die telefoon op een heel onbeschofte manier tegen mij terwijl ik praat gewoon terug ophangen schandalig. Hamburger was kruk droog en te hard gebakken trok op niets het was precies rubber. Service was niet ok heel onbeschoft, gewoon weg schandalig!!!!!
Je kan hier echt goed eten. Vlees is van goede kwaliteit
zeer lekker, top kwaliteit !
Leuke vernieuwde winkel! Personeel was niet vriendelijk en nog minder behulpzaam. Bij het binnenkomen vroeg ik waar de kinderwinkel was, snauwde er een dame me af met "afdeling bedoel je!? Vanachter rechts" Ondertussen nog wat maat vragen maar met moeite een vriendelijk woord gekregen. Schuif je aan aan de kassa sluiten ze die voor uwe neus. Ga maar bij mij collega, waarna de collega de kassa verlaat met zo terug en laat me daar 10 minuten staan. Om dan zonder een woord te zeggen mijn retour te doen en de rest af te rekenen.
Dit is de beste fastfood restaurant waar ik ben gaan eten. De frietjes zijn heerlijk en de kip is zeer goed en mals. De hamburger is ook zeker een aanrader. En de sfeer is echt helemaal top.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid