facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chiropractisch Centrum Kampenhout

Geschiedenis

Het Chiropractisch Centrum voor Rug en Nek in Kampenhout is gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van rugklachten en nekklachten alsook sportletsels en gewrichtsklachten.

Adres: Haachtsesteenweg 607, 1910 Kampenhout
Telefoonnummer: 016201036
Stad: Kampenhout
Route: Haachtsesteenweg 607
Postcode: 1910


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 20:30
Dinsdag: 08:30 - 12:30
Woensdag: 08:30 - 20:30
Donderdag: 08:30 - 20:30
Vrijdag: 08:30 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Pijnpunt Kampenhout, Rugkliniek Kampenhout, Chiropraxie Kampenhout, Curendis, Chiropractor Zemst, Cardioloog Kampenhout, Kampenhout dokterspraktijk
Recensies
Professioneel, zeer vriendelijk. Na eerste behandeling voor peesontsteking en infiltratie via echo een ongelofelijk resultaat. Aan te raden voor iedereen. Ik weet nu waar ik naar toe kan indien er zicht nog problemen voordoen. Secretaresse is uitermate vriendelijk en behulpzaam.
Super professioneel, efficiënt en een persoonlijke behandeling. Begint reeds bij het hartelijke onthaal van Joke, Charlotte en Carolien. Bij Curendis voel je je meer als een trouwe klant en niet als een patiënt of een nummer. Ik was bijna vergeten dat dit nog bestond. Bij Dr Vandervennet, Marthe en collega’s ben je letterlijk en figuurlijk in de beste handen. Zeer blij dat ik hier terecht gekomen ben.
Dit is hoe moderne geneeskunde moet zijn ! Ben zelf arts en heb altijd geprobeerd om attent, modern en vooral up to date te zijn, maar hier wordt de lat heel hoog gelegd.
Beste remedie tegen rug- en nekklachten! Correcte service en prima behandeling.
Zeer vriendelijk en efficiënt onthaal, duidelijke informatie over de mogelijke pijnbehandelingen en perfecte uitvoering van de gekozen behandeling. Sterk aanbevolen.
Na 25 jaar eindelijk reeds meer dan 1 jaar pijnvrij na behandelingen door Dr Cnudde. Het vraagt een beetje geduld maar het is het meer dan waard.
Vriendelijk onthaal, goed geholpen bij de chiropractor. Eindelijk iemand gevonden die het echte probleem kon inzien.
Bedankt Dr. Vandervennet en team onthaal voor jullie expertise. Steeds een vriendelijk onthaal ondanks de drukte. Mooi interieur en goede muziek op de achtergrond in de wachtzaal en de behandelkamer. Iets prijziger maar wel totaal opvolging en behandelingen.
Telkens 50€ dat mijn moeder moest betalen. Maar Telkens zeggen ze ja we kunnen dit herstellen/fixen, kom maar nog is en resultaat niks gefixt. Het kraken heeft dus niks opgelost, maar ze willen telkens een nieuwe consultatie om meer te kraken Wees oprecht me je klanten, het enigste wat ze willen is dat het probleem wordt opgelost! Accupunctuur heeft wel gewerkt.
Super vriendelijk onthaal echt ongezien! kraken heeft me wel goed geholpen makkelijk bereikbare locatie & parking
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid