facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chiropractie Plus

Chiropractie Plus

Info

ChiropractiePlus

Geschiedenis

ChiropractiePlus, met praktijken in Maldegem, Gistel en Brussel streeft ernaar zoveel mogelijk mensen naar optimale gezondheid en vitaliteit te brengen en daar te houden. Chiropractie wil in de eerste plaats het zenuwstelsel vrijmaken. Zenuwen tussen de wervels raken vaak bedrukt en gekneld omdat het wervellichaam scheef staat of geblokkeerd is. Deze zenuwen sturen alle impulsen naar ledematen, organen... die vanuit de hersenen vertrekken. Wervels weer op één natuurlijke rechte lijn brengen garandeert een maximale veerkracht van de ruggengraat en een optimale doorstroming van prikkels en info van en naar het centraal zenuwstelsel. Dit zorgt voor een optimaal functioneren van alle vitale lichaamsprocessen. Daarnaast wordt tegelijkertijd samen met de patiënt gepeild naar de dieperliggende oorzaak van de blokkage, knelling, pijn, symptomen. Dit heeft vaak te maken met je levensstijl die op zijn beurt weer te maken heeft met je overtuigingen. Inzicht op dat vlak leidt tot opluchting, ontspanning en bewustzijn. De samengebundelde ervaringen van de familie Claes d'Ercenteel van meer dan 80 jaar en met ontelbare patiënten is een garantie voor een professionele en verrijkende behandeling.



"Chiropractie Plus behandelt jong en oud sedert decennia. Ons doel is om via gespecialiseerde correcties van de wervelkolom je zenuwstelsel beter te laten functioneren en zodoende jullie aanpassingsvermogen, flexibiliteit en weerbaarheid te stimuleren. Onze praktijken zijn in Maldegem, Gistel en Brussel. Chiropractie Plus is er voor jou."
Adres: Koning Albertlaan 10, 9990 Maldegem
Telefoonnummer: 050/330934
Stad: Maldegem
Route: Koning Albertlaan 10
Postcode: 9990


Openingstijden

Maandag: 14:30 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:30
Woensdag: 15:00 - 20:30
Donderdag: 14:00 - 20:30
Vrijdag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Chiropractor Nieuwpoort, Chiropractor Torhout, Chiropractor Leopoldsburg, Evan Saintespes, Chiropractor West-Vlaanderen, Terugbetaling chiropractor OZ, Chiropractor depressie, Chiropractie betekenis
Recensies
Vriendelijke en kundige chiropractors. Helpt mij altijd enorm voor verlichting van mijn rugklachten.
Nu bijna drie jaar geleden stond ik op het moment dat bijna alles in mijn leven ging veranderen, andere provincie, ander huis, andere baan lichamelijk en geestelijk eigenlijk een beetje eind van energie stond ik helemaal stijf van de stress. Mijn collega zag het gebeuren en vroeg of ik niet de chiropractie moest proberen aangezien het voor zijn vriendin zo goed werkt. Ik heb nooit begrepen wat dat inhield maar maakte een afspraak en zo zat ik in de wachtkamer van een praktijk in Maldegen. Een film, uitleg, een gesprek waarin echt naar je geluisterd wordt en de eerste behandelingen waarvan ik niet wist wat ik kon verwachten. Vanaf de tweede behandeling word ik aan de balie begroet met mijn voornaam, koffie met klein zoetigheid wordt aangeboden door vriendelijke mensen die altijd tijd maken voor een gesprek. Hier ben je geen nummer maar een bekende. Mijn schouder die niet meer wilde en waar ik volgens de huisarts mee moest leren leven is na een serie behandelingen weer 100%. Ik kan me weer ontspannen en zelfs met reuma gebruik ik geen medicijnen. Ik blijf terugkomen omdat ik mezelf dat gun, ik merk aan mijn lichaam dat ik een blokkade vrij een betere versie van mezelf ben geworden vanwege chiropractie wat ook opgemerkt wordt door de mensen om mij heen. Hartelijk dank Veronique en het team, jullie behandeling is uitzonderlijk.
Ga hier al ruim 25 jaar toen zaten ze nog in Brugge. Ik knap er heel vaak weer van op en dat tegen een scherpe prijs. Mocht je pijn hebben na een behandeling moet je dezelfde week nog terug gaan dit kan dan ook geheel kostenloos. Prima service toch!
Sinds 2014-2015 kom ik op regelmatige basis bij chiropractie plus. Eender met welk gezondheidsprobleem lichamelijk, mentaal, hormonaal,... ik ook te maken had, werd dit steeds prima ondersteund met hun chiropractie behandelingen. Mijn lichaam regelmatig ontladen van spanningen onder invloed van stress, hoort bij mij onder pure zelfzorg en houd mijn lichaam en geest zo optimaal mogelijk gezond. Bij chiropractie plus ben je steeds hartelijk welkom in hun huiselijke praktijk.
Super chiropractie met hele vriendelijke mensen! Naast dat ik heel goed geholpen word aan mijn lichamelijke klachten is de service van de wachtkamer ook altijd fenomenaal! Ze kennen je bij naam, een gezellig praatje en altijd wat lekkers bij de koffie. Super vriendelijk en gastvrij. Zelf kom ik uit Nederland maar dat uurtje rijden is het zeker waard. Ze zijn ook heel eerlijk over de klachten en helpen je altijd.
Top team! Vanaf binnenkomst tot de behandelingen is dit team het neusje van de zalm. Zowel Veronique als Evan hebben mij al fantastisch geholpen! Een jaar geleden vertelde de dokter mij dat ik het paraberk syndroom had en dat ik hier maar moest mee leren leven, de allergie lijst is eindeloos. Veronique wees me door naar Evan & momenteel gaat het al stukken beter! They are miracle workers!!
Een fijne praktijk om naar toe te gaan. Je wordt altijd warm ontvangen. Ze zijn altijd vriendelijk en in je geïnteresseerd. Ik heb door de jaren heen verschillende chiropractors gehad die allemaal voor me klaar staan/stonden, ze zijn kundig en hebben oprecht interesse in de mens.
Wat een geweldig deskundig team! Ik kom er al vele jaren . Zelfs de neuroloog en reumatoloog raden deze praktijk aan voor behandelingen ivm ernstige pijn , blokkades , hernia en zeer lange tijd bedlegerigheid . Ik ben en blijf door dit team letterlijk en figuurlijk op de been ! En slik sindsdien al jaren geen morfine of andere zware pijnstillers meer!! Iedereen die daar werkt is erg vriendelijk en behulpzaam. Zeer hartelijke mensen. Ook bij spoed afspraken kan je altijd terecht! De chiropractors zijn zoals gezegd zeer deskundig en ook heel eerlijk in de communicatie of ze je wel of niet kunnen helpen. . Een leuke bijkomstigheid is dat de prijzen veel lager zijn dan in Nederland . Dank je wel Veronique!! Carmen
Hele fijne praktijk om te zijn, een vriendelijke, gezellige en frisse sfeer. Evan heeft mij al super goed geholpen. Ik voel mij hier op de juiste plaats!
Ik ben heel blij dat ik bij chiropractor plus kom. IK kom ook al vanaf mijn geboorte bij veronique. Ik ben veronique heel erg dankbaar voor alles wat ze voor mij heeft kunnen betekenen. Ook namens mijn hele familie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid