facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chiro Sjoen

Info

Een jeugd beweging

Geschiedenis

De Chiro is de grootste jeugdbeweging van Vlaanderen en België. Ze bestaat uit een kleine duizend groepen en een regionale en Vlaamse structuur die die groepen ondersteunt.

De Chirogroepen brengen kinderen en jongeren in hun vrije tijd samen, zonder onderscheid. Via spel laten we hen ervaringen opdoen, leren we hen samenleven en bieden we hen een kijk op zichzelf en op de wereld.

De Chiro is meer nog dan spel, we zijn een leerschool voor het leven . Vertrekkend uit de leefwereld van kinderen en jongeren streven we met hen naar een Chirodroom: een wereld waarin de Chirowaarden graag zien, rechtvaardigheid en innerlijkheid centraal staan.

Adres: Hollebeekstraat 262, 1630 Linkebeek
Telefoonnummer: 0479530113
Stad: Linkebeek
Route: Hollebeekstraat 262
Postcode: 1630


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pionniers de Linkebeek Pionniers de Linkebeek 1 km Nous sommes le Poste Pionniers de Linkebeek. Nous organisons un projet humanitaire qu...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid