facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chiro Pendoender

Chiro Pendoender

Info

Via deze pagina volgt u makkelijk het reilen en zeilen binnen onze lokale Chirogroep. We proberen heel regelmatig nieuwtjes en foto's online te plaatsen.



"Elke zondag staan we met onze enthousiaste leidingsbende klaar om je een onvergetelijke namiddag te bezorgen!We starten om 14u stipt op het speelplein aan de sporthal.Om 17u is de Chiro gedaan voor de jongste afdelingen.Vanaf de tito’s duurt de Chiro tot 17u30.Tijdens de zomervakantie gaan we op bivak, een feest van 10 dagen, dat dit jaar doorgaat in Neeroeteren.De verschillende activiteiten die doorheen het jaar doorgaan vind je op de website. Volg ons ook op Facebook en Instagram voor extra info over de activiteiten.Op tijd en stond worden ook nog briefjes mee gegeven in de Chiro.Voor meer vragen en info kan je steeds bij de leiding en VB’s terecht."
Adres: Speelplein Rekkem, Rekkem, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: +32495705842
Stad: Rekkem
Route: Speelplein Rekkem


Recensies
Leuke jeugdbeweging met enthousiaste leiding
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid