facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chiro Boortmeerbeek

Chiro Boortmeerbeek

Info

Site: https://www.chiroboortmeerbeek.be/
Verhuur lokalen: http://zelfkook.cjt.be/nl/detail/1011/smeraldy

Geschiedenis

Site: https://www.chiroboortmeerbeek.be/

Chiro Boortmeerbeek is een levendige en bruisende Jeugdbeweging, gevestigd op “ den Berg” in de Schoubroekstraat te Boortmeerbeek.

Elke zondag staat de leiding van twee tot vijf klaar om leden van vijf tot achttien te entertainen. Wat doen wij zoal op zondag? Ravotten, toffe spelletjes spelen, kampen bouwen, sjorringen maken, … Noem maar op! Ben je iemand die niet graag stilzit? Dan zit je bij ons goed!


Naast leuke zondagnamiddagen hebben wij ook een jaarlijks kamp. Voor de kleinsten 7dagen en voor de groten 10dagen pret verzekerd.


Heb je zin, interesse, wil je wat meer informatie? Kom dan zeker eens langs. Je beleeft zeker een fijne zondag en wie weet, zelfs veel leuke Chirojaren!



"Weet jij niet wat doen op zondag? Wil je extra amusement op zondag? Of wil je nieuwe vrienden maken? Op zondag kan dit en nog veel meer op onze Chiro. Van 14u-17u voorziet de toffe leiding de gekste activiteiten! Verkleed door het stad lopen, springen over/in beken, glijden in zeep, verven op alles, vlotten bouwen, kampen maken, sjorren, chillen,... Zin gekregen? Aarzel niet om eens langs te komen en te proberen, gratis en voor niets!"
Adres: Schoubroekstraat 21, 3190 Boortmeerbeek
Telefoonnummer: 0478091936
Stad: Boortmeerbeek
Route: Schoubroekstraat 21
Postcode: 3190



op zoek naar gerelateerd: Scouts Boortmeerbeek, Smeraldy Boortmeerbeek, Kamp Boortmeerbeek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
KRC Boortmeerbeek KRC Boortmeerbeek 773 meter Gezellige sfeer
Scouts Haacht-Station Scouts Haacht-Station 4 km Scouts Haacht-Station
Recensies
Geweldige leiding die voor creatieve en uitdagende spelletjes zorgt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid