facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chinees Restaurant Shanghai Brugge

Chinees Restaurant Shanghai Brugge

Info

Gespecialiseerd in Chinese keuken sinds 2 oktober 1999. Allen zijn welkom! Afhalen mogelijk (met 10% korting). Vegetarische opties beschikbaar. Dagelijks geopend van 11u30-14u30 en 17u30-23u30.

Adres: Katelijnestraat 70, 8000 Brugge
Telefoonnummer: +3250 33 35 62
Stad: Brugge
Route: Katelijnestraat 70
Postcode: 8000


Openingstijden

Maandag: 11:30 - 14:30


op zoek naar gerelateerd: chinees brugge, chinees restaurant buffet brugge
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant China Zuidzandstraat Brugge Restaurant China Zuidzandstraat Brugge 604 meter Super lekker gegeten en vriendelijke service! Ik kom zeker terug!
Happy House Takeaway Happy House Takeaway 768 meter Prijs kwaliteit perfect! Supervriendelijke dame om te bestellen. Ideaal voor take awa...
Goldlion Goldlion 2 km Het restaurant is gelegen op een 10 tal minuten van het Zand. Ze gebruiken verse ingr...
Oriental Wok Oriental Wok 2 km Eerste keer bezocht. Goed ontvangen door een medewerkster en duidelijke uitleg gehad ...
Oriental Wok Oriental Wok 2 km Eerste keer bezocht. Goed ontvangen door een medewerkster en duidelijke uitleg gehad ...
Recensies
Beste Chinees wat ik ooit heb gegeten. Kleine zaak met top voedselEten: 5/5
Lekker gegeten- prima ontvangen, bediening was vriendelijk. Perfect zo
Warren niet open terwijl online stond van wel, jammer om helemaal naar daar te rijden
Zeer vriendelijk, goede bediening, lekkere dagschotel voor weinig geld. Goed gelegen na een morgen shoppen, wat pauze te nemen en dan eens naar het Begijnhof te gaan wandelen en zodoende dicht bij het station te zijn op de terugwegEten: 5/5
Zeer slechte bediening! Super onvriendelijke mevrouw die ons amper groette toen we binnenkwamen. Het restaurant was al leeg, toch liet ze ons een vijftiental minuutjes wachten op een tafel. We wilden het dagmenu bestellen, maar doordat het onderussen 14:15 was geworden, weigerde ze ons het dagmenu te geven omdat het bijna 14:30 was. Volgens een berichtje dat hing in het raam, wordt het dagmenu geserveerd tot 14:30. We hebben daar niets besteld en we komen zeker nooit terug!
Wij komen al jaren in restaurant Shanghai met de Chinese collega's van ons instituut, gasten en sympathisanten. De chef staat aan het fornuis, de echtgenote in de zaal. Authentieke Chinese keuken, eerlijke ingrediënten, zonder dat alles verdrinkt in liters zoetzure saus zoals je wel eens hebt in Chinese restaurants. Voor een aantal evenementen op ons instituut in de Brugse binnenstad lieten wij in het verleden af en toe schotels overkomen van Shanghai. Dat was steeds gegarandeerd scoren bij onze gasten. Het restaurant valt niet meteen op in de Katelijnestraat. Verborgen culinair pareltje. Hopelijk kunnen ze snel weer op volle toeren draaien na de werken in de straat en COVID-19.
De eigenaar was zeer onvriendelijk en heel kortaf. Goede service is hier heel ver te zoeken. Het restaurant was bijna leeg, maar we kregen een plek waar de bediening constant achter je langs liep, en mochten geen andere tafel. Prijs/kwaliteit verhouding was beneden peil.
Bediening is echt Waardeloos...!!! Je wordt chagrijnig en onvriendelijk bediend. Service is echt minder dan Nul. Voor wat je krijgt is het ook heel duur. Mijn advies is NIET eten in dit restaurant. Het mag niet eens een restaurant genoemd worden....Zo Waardeloos...!!!!
Dit is een Thais restaurant in brugge .zeer mooi ingericht en leuke bediening. Er is ook een afhaal mogelijkheid. Als je hier eet heb je grote porties .bediening is goed .men is er vriendelijk. Inrichting van het restaurant is mooi
Restaurant Shanghai maakt heerlijke Chinese gerechten voor een aangename prijs. Als Bruggeling kom ik hier al jaren en het is mij nog nooit tegengevallen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid