facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chilling Team

Chilling Team

Info

Chilling Team est une association de loisirs. Notre mission est d’encourager l’épanouissement, le partage et la mixité grâce aux activités de groupe.

Geschiedenis

Chilling Team est une association de loisirs. Notre mission est d’encourager l’épanouissement, le partage et la mixité grâce aux activités de groupe.

1) L'épanouissement

Parce que nous vivons dans un monde stressant, rythmé par les études, le travail, etc. Les moments de loisirs permettent de s'épanouir.

2) Le Partage

Pour lutter ensemble contre l'individualisme. Toutes nos activités se passent en groupe pour encourager le partage et l'entraide.

3) La Mixité

Parce que les différences sociales et culturelles des autres créent de la richesse. Elles ne doivent pas représenter une barrière infranchissable.



"Tu adores voyager à plusieurs, mais tes proches ne sont pas toujours dispo ? Participe à nos voyages en groupe et partage des vacances inoubliables !Découvre le concept Chilling Team."
Adres:
Telefoonnummer: 0487903206
Stad: Ixelles


Recensies
Onvergetelijke momenten met bijzondere ontmoetingen en sensatie in Europa Park met het beste Adventure Team!!!!
Een prachtige bestemming, toporganisatie en een vurige sfeer. Alle elementen zijn samengebracht om deze reis naar IJsland onvergetelijk te maken. Dank aan het Chilling Team om dit mogelijk te maken.
Omdat ik altijd al een soloreiziger ben, heeft de ervaring uit het verleden met Chillingteam mij alleen maar goed gedaan! Een kwaliteitsorganisatie, Good vibes altijd op de afspraak! Kwaliteitscoaching! Ondanks de keuze om naar eigen inzicht onze activiteiten te kunnen kiezen, heb ik me laten wiegen door de aanbiedingen in de dagbladen. En in alle eerlijkheid, ik had een te gek verblijf! Ik voelde me thuis terwijl ik aan de andere kant van de wereld was. Ik werd verliefd op groepsreizen
japan 2023, beleving, sfeer, het personeel de ISAS, de meetings één woord: PRACHTIG. blijf op de hoogte van het goede werk jongens
Mijn meest memorabele reizen en een topteam! Mexico, Bali, IJsland en binnenkort Japan met jou Ik laat je niet gaan Mijn mooiste herinneringen aan groepsvakanties en fijne vriendschappen sinds
Ik heb er geen spijt van dat ik heb deelgenomen aan de reis georganiseerd door het Chilling Team naar Mexico 2021, integendeel, ik raad het je 250% aan als de bestemming op je "TO DO List" staat. Het was de beste impulsieve beslissing die ik in 2021 heb genomen. Ik moest dit vreselijke jaar positief afsluiten, weer glimlachen, mezelf verwennen en voor mezelf zorgen. Ik moet bekennen dat je een ramp bent als het op reizen aankomt en daar verscheen het Chilling Team! Ze zijn georganiseerd zoals Jaja, of het nu gaat om de reis zelf, transport, activiteiten. Verbazingwekkend! Er bestaat niet zoiets als een reis zonder problemen, maar ze hebben altijd een plan B dat standhoudt, en zelfs een plan C! En bovenal is er een tijd voor alles, een tijd voor activiteiten, een tijd om uit te rusten, tijd om samen door te brengen anders zouden we niet in een groep gaan! en altijd de vrijheid om tijd alleen door te brengen, want het is ook de vakantie. Eén sleutelwoord bij het Chilling-team: goed humeur en positivisme. We hebben allemaal kleine of grote problemen, maar op vakantie laten we het allemaal thuis om onze batterijen effectief op te laden. Jij was wat ik dringend nodig had om tijd buiten de tijd door te brengen. De band was geweldig, allemaal op dezelfde pagina. En ik weet zeker dat ik dankzij jou verjongd ben! Kortom, vertrouw ze voor uw vakantie. Als de bestemming bij u past, neem dan niet te lang de tijd om te beslissen, geloof me, u kunt met uw ogen dicht tekenen om onvergetelijke herinneringen op te doen.
Wederom een ​​zeer goede baan. Deze reis naar IJsland was magisch!
Een menselijke ervaring en een organisatie aan de top! Ik raad het ten zeerste aan
Gewoon geweldig.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Chilling Team.

ıxelles community

openingstijden, locatie, vervoer. Chilling Team adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Chilling Team. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Chilling Team delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid