facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chill

Chill
Adres: Kerkstraat 29, 1840 Londerzeel, België
Telefoonnummer: 052 30 00 52
Staat: Vlaams Gewest
District: Vlaams-Brabant
Stad: Londerzeel
Route: Kerkstraat
Huisnummer: 29
Postcode: 1840


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: 10:00–18:00
woensdag: 10:00–18:00
donderdag: 10:00–18:00
vrijdag: 10:00–18:00
zaterdag: 10:00–18:00
zondag: Gesloten

Recensies
Mooie en verzorgde winkel. Ze hebben duurdere en minder duurdere kleding merken. Alleen wel jammer dat het personeel telkens erg onvriendelijk is tegenover de klanten. Klantvriendelijk begint al bij het binnen komen. Ik begrijp als het druk is dat je niet iedereen kan begroeten. Maar ik ben al vaak op minder drukke momenten geweest dat ze gewoon de mensen niet vriendelijk begroeten. Ook aan de paskamers al gehad dat ze uw gewoon vies zitten te bezien als je uit het pashokje komt om in de grote spiegels te kijken. Dat vind ik wel minder. Klantvriendelijk zou wat meer aandacht aan gegeven mogen worden. Voor de rest heel verzorgde winkel.
Al jaren mijn favoriete winkel voor kledij. Mooie combinaties van kleuren en modellen. Op voorhand al de collectie verkennen via de Facebook pagina om achteraf je slag te slaan. Ik maak er graag tijd voor vrij.
Enorme keuze in alle prijsklassen. Voor jong en oud. Klein assortiment schoenen, tassen en juwelen. Caroline Biss, Rinascimiento, Terre Bleu, Amelie, Terre Di Siera, en eo veel meer. Klantenkaart wordt door Chill digitaal bijgehouden voor jou. Grootste winkeloppervlakte van de streek met klein assortiment voor mannen bv Jack and Jones. Top bediening en voldoende personeel aanwezig.
Zalige winkel voor elk wat wils veel merken normaal van prijs . Op gemak passen zoveel u wilt zonder dat ze zo komen opdringen zalig en heel heel mooie kleren ga zeker nog terug
Leuke kleding in verschillende prijsklasse.nSuper vriendelijke verkoopster.nZeker eens langsgaan !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid