facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chill & Chill Over

Chill & Chill Over

Info

CHILL OVER 052/300553
CHILL 052/300052

Adres: kerkstraat 12,29, 1840 Londerzeel
Telefoonnummer: 052/30.00.52
Stad: Londerzeel
Route: kerkstraat 12,29
Postcode: 1840



op zoek naar gerelateerd: chill over facebook, nanu fashion londerzeel, chill londerzeel facebook, chill facebook, nieuwe kledingwinkel londerzeel, ulla store londerzeel, koopzondag londerzeel, kerkstraat londerzeel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
misi misi 122 meter Zeer lieve vriendelijke dame, zeer hulpvaardig. Aangenaam winkelen
Nanu Fashion Nanu Fashion 235 meter Nanu Fashion…waar shoppen een beleving is. Shoppen dient ontspanning te zijn. Hoe on...
Recensies
Mooie en verzorgde winkel. Ze hebben duurdere en minder duurdere kleding merken. Alleen wel jammer dat het personeel telkens erg onvriendelijk is tegenover de klanten. Klantvriendelijk begint al bij het binnen komen. Ik begrijp als het druk is dat je niet iedereen kan begroeten. Maar ik ben al vaak op minder drukke momenten geweest dat ze gewoon de mensen niet vriendelijk begroeten. Ook aan de paskamers al gehad dat ze uw gewoon vies zitten te bezien als je uit het pashokje komt om in de grote spiegels te kijken. Dat vind ik wel minder. Klantvriendelijk zou wat meer aandacht aan gegeven mogen worden. Voor de rest heel verzorgde winkel.
Enorme keuze in alle prijsklassen. Voor jong en oud. Klein assortiment schoenen, tassen en juwelen. Caroline Biss, Rinascimiento, Terre Bleu, Amelie, Terre Di Siera, en eo veel meer. Klantenkaart wordt door Chill digitaal bijgehouden voor jou. Grootste winkeloppervlakte van de streek met klein assortiment voor mannen bv Jack and Jones. Top bediening en voldoende personeel aanwezig.
Leuk winkelen, vind er kleding die wat duurder zijn maar ook betaalbare stukken
Fantastische winkel, heel ruime keuze , supervriendelijke en behulpzame bediening! Een echte aanrader!
Zeer ruime en toffe kledingzaak om in te winkelen. Het personeel valt jou helemaal niet lastig en wanneer je een vraag stelt proberen ze jou steeds verder te helpen. Ikzelf ben helemaal niet van Londerzeel, maar kom wel speciaal tot in Londerzeel om hier te komen winkelen. Zeker de moeite!
Gedag zeggen is iets wat de dames niet kunnen, klantvriendelijkheid begint bij het binnenkomen.Al verschillende keren meegemaakt. Tip voor de directie misschien maar kleding is goedkoop genoeg om klanten te behouden.
Nog nooit geweest wel in de andere chill. Verrast zo groot en brax caroline biss vera moda enz De merken van de inno maar lokaal
Mooie winkel, graag wat meer collecties met grotere maten.
Gezellige shop met vriendelijk niet opdringerig personeel! Veel keuze uit kwalitatieve dagdagelijkse kleding, maar zeker ook the place 2 be voor speciale gelegenheden. Zonder twijfel een 100% aanrader!
Fijne kledingzaak om op je gemak te winkelen . Het winkelpersoneel valt je niet lastig dus je hebt tijd en ruimte zat. Heb je raad of daad nodig dan staan ze voor je klaar . De keuze is naar ieder zijn budget . Jammer puntje ze bieden geen retouche service aan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid