facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chicky's

Chicky's

Info

Burger & Chicken bar

Geschiedenis

Le Chicky's représente une nouvelle façon de penser de la restauration. Un mélange entre tradition, modernité et savoir-faire. Nous pensons qu'il est possible de concilier ces deux mondes qui s'opposent sans cesse, la cuisine que l'on nous a appris et celle que l'on nous vend. Au Chicky's nous taillons, ciselons, éminçons, nous faisons réduire, saisir, poêler, rissoler,... Tout cela chaque jour parce que cuisiner est notre métier et notre passion.

Le Chicky's c'est :
- Une soixantaine de burgers dont la plus grande carte de veggieburgers
- Des viandes cuites à l'américaine (spare ribs, côtes de porc, entrecôtes)
- De nombreuses salades
- Des entrées au poulet
- Des frites ou potatoes faits maison
- Des apéritifs, des cocktails, des smoothies, des digestifs, des desserts,...

Le Chicky's réunit tous les goûts !

Adres: rue du Commandant Charlier 85, 4100 Boncelles, 4100 Boncelles, Liege, Belgium
Telefoonnummer: +32492836004
Stad: Boncelles
Route: rue du Commandant Charlier 85, 4100 Boncelles
Postcode: 4100


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 14:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Le Vaudrée 4 Le Vaudrée 4 2 km Ok café / brasserie
Recensies
Geweldig hamburgerrestaurant. Het menu biedt een ruime keuze aan kipburgers, rundvlees en zelfs groenten. Op het menu kun je kiezen uit 1, 2 of 3 burgers, met friet of aardappelen. Grotendeels tevreden, we komen terug.
We hebben gebruik gemaakt van een Groupon-tegoedbon om naar dit burgerrestaurant te gaan. De voucher is alleen geldig voor hamburgers van € 10 dwz bijna geen die niet op de site of bij de boeking wordt vermeld. Dus het is de kleine verrassing van de chef zodra je aankomt! Ondanks de exorbitante prijs voor hamburgers is de kwaliteit echter echt aanwezig, de bereiding van het vlees is perfect en de bijgerechten zoals friet, aardappelen en salades zijn lekker en naar believen... Het is echter onwaarschijnlijk dat u ze zult nemen nogmaals, beide hamburgers die ze Small noemen! Zijn er in overvloed. De desserts breken het huis niet maar zijn inbegrepen in de voucher. De inrichting is eenvoudig en de service is redelijk goed en snel. Redelijk positieve mening dus met uitzondering van de prijzen die ik te duur vind.
Uitstekend zo veel beter dan de meeste restaurants van hetzelfde type, de chicky's zullen u in de eerste plaats bevallen door zijn welkom en de kwaliteit van zijn servers, en ten tweede door hun keukenkwaliteit, na een hamburger met spek te hebben genomen, heeft elke hap een andere smaak, het was voortreffelijk.
Leuke ervaring, de plaats is atypisch. Ik denk dat het in een oud fort is. De specialiteit zijn de hamburgers. Er is een vrij grote selectie. Er is ook een goede selectie van bieren. En de prijs is zeer correct. Kortom voor een klein restaurant met vrienden met kinderen is het cool.
Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Uitstekende hamburgers, mooi gevarieerd menu, zelfs voor vegetariërs. Leuk etablissement en mooi terras. Ik zou de vriendelijkheid en vriendelijkheid willen benadrukken van de server Donovan die een tafeltje verplaatste zodat we in de schaduw zaten en ons heel goed bediende.
De hamburgers zijn heerlijk. Echt goed vlees met verse kanten. Het brood is knapperig net als de friet. De serveersters zijn erg vriendelijk en vrolijk! Als je een vleesliefhebber bent, ga er dan meteen voor
1e keer daar en echt niet teleurgesteld!!! Geweldige hamburgers met kip en rundvlees. Zeer vullend, zelfs de kleintjes. Zeer goede cocktails ook. Kortom, uitstekende rustige plek, normale prijzen voor dit soort restaurant. Let alleen op het onderhoud van het terras onkruid rond de bomen, wat vuil op de grond en tafels niet erg stabiel Maar we komen zeker terug!!!
Geweldig eten! De aardappelen zijn uitstekend evenals hun kipburgers!
supervriendelijk personeel, gezellige band en goede zanger, daarentegen onvoldoende gaar vlees en relatief duur om hamburgers te eten. maar het moet worden erkend dat een kleine hamburger en al heel groot, er niet in te bijten is
Zeer goede hamburgers en veel keuze! De servers weten voor alles advies te geven, en mogelijke keuze aan drankjes en sauzen geïmporteerd uit de VS. Echt een coole plek om te genieten van een goede burger, met vrienden, familie of zelfs collega's!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid