facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chickpea Eat• Drink•Enjoy

Chickpea Eat• Drink•Enjoy

Info

Chickpea: a small place in the historical centre of Antwerp offering he best bio hummus in town, slow pressed juices and Italian coffee!

Geschiedenis

Chickpea is a bio hummus bar, that uses only fresh ingredients, takes time to prepare delicious dishes while spreading the love for hummus!
Besides hummus and your favourite topping you can choose from various slow pressed juices, a fantastic Italian coffee or a fine glass of wine.
Don't be shy, give it a try! And don't forget, we now do take away as well!

Adres: Melkmarkt 25, 2000 Antwerpen
Telefoonnummer: +32 475 60 49 49
Stad: Antwerp
Route: Melkmarkt 25
Postcode: 2000


Recensies
Onverwacht lekker gegeten. Een kleine lunchroom, waar je - als je wat later bent - moet wachten op een tafel. En terecht: het is echt bijzonder lekker. Ongeveer €15 per lunchgerecht, waarmee misschien niet het goedkoopste, maar wat mij betreft smaak/prijs/kwaliteit, nog net mooi in balans. Ik zet deze lunchroom dan ook voor een volgend keer op mijn lijstje Ik kom hier eens per paar maanden.
Lekker, originele smaakcombinaties en okay van prijs. De porties voor mij wel ietsje te klein! Ik zou aanraden om een extra pitabroodje+€0,9 te bestellen erbij. De extra Tahini vond ik nogal duur +2,5€ maar was lekker. De bediening is vriendelijk. All in all rekenen voor ongeveer 12€ per persoon voor een lichte lunch. Tip: de bloemkool
Tijdens een warme lentedag even genieten van een lichte en best gezonde maaltijd. Foto1 is de 'Oh My Entre-God' lekkere, iets andere pitta dan anders. Foto2 is de 'sweet potatoes'. Beide zeer lekker en mooi geserveerd! Zeker een bezoekje waard!
Heel lekkere hummus en falafel. Leuk concept. Borden zien er prachtig uit. Bediening was erg attent. Naast pita en salade zou wat extra komkommer oid lekker zijn geweest ter afwisseling om mee te dippen. Maar zo was het al heerlijk.
Gezellige sfeer en mooi restaurant. Veel vegetarische opties. Wel redelijk prijzig, wij hadden de open pita's, waren vrij zout en niet warm. Ik zou een ander gerecht aanraden.
Leuke plaats voor een snelle hap tijdens de middag. Veel keuze ook vegan, gluten vrij en bio en zeer lekker. De home made limonade en ice tea zijn ook zeer lekker. Zeer vriendelijke bediening. Proper en netjes. Leuk interieur. Een aanrader!
Zeer lekker eten! Vriendelijk personeel en gezellig zitten. Een aanrader voor wie van de Libanese keuken houdt.
Heel mooi interieur en super lekker gegeten. Leuke bediening!
Zeer lekker eten. Vriendelijk personeel. Ook goede vegetarische gerechten. Eten is wel prijzig.
Een van die plekken waar je niet verkeerd kan bestellen. De isolatie van de ramen was wel niet echt goed, waardoor het bij echt koud weer niet de plek is om te gaan opwarmen, maar het super lekkere eten laat je dat snel vergeten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid