facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chez Nenette

Chez Nenette
Adres: Grand place 11 , Braine-le-Château 1440, BE
Telefoonnummer: 02 355 13 97
Stad: Braine-le-Château
Route: Grand place 11
Postcode: 1440



op zoek naar gerelateerd: Chez Nenette menu
Recensies
Veel keuze en perfecte frietjes. Wel lang wachten.
Heel tof en goed
Voor ons is dit de beste snackbar in de wijde buurt. Ze serveren echte Franse frietjes, op Belgische wijze, dik en knapperig. En geen teken van inflatie. Grote porties aan een zeer democratische prijs. We zijn niet de enigen die dol zijn op Nénette. Mensen wachten geduldig in de rij buiten de snackbar, ongeacht de weersomstandigheden. Gewoon om hun portie geliefde frietjes te krijgen.
Zeer goed en vriendelijk. De dame draagt ​​een masker, alles is perfect. Het is de eerste ervaring, ik kom er nog op terug. De dame vroeg om mee te nemen of ter plekke zodat ik kon kiezen. Ik heb in tegenstelling tot andere opmerkingen niet gemerkt dat deze dame zichzelf high nam????
De friet is erg goed denk ik.. maar het enige probleem is dat het echt heel traag is..
Supergoede, betaalbare prijzen, de medewerkers zijn aardig, het interieur is mooi, het is schoon. De Nénette burger is superlekker Ik raad aan !
geweldige frietkraam, het was onze eerste keer dat we weghaalden en we hebben ervan genoten, we zullen teruggaan
Authentieke Belgische Friterie, en de Beste. er verandert niets als het traditioneel goed is, en dat is het ook. ouderwets koken, vriendelijke ontvangst, chez nenette is een instelling in de streek en dat is het ook waard. alles is heel goed, ren daarheen! de vleesspiesjes en de nenettesaus zijn extra top. en het is helemaal niet duur. geweldig.
Heel erg goede friet, alles in een zeer vriendelijke sfeer, waar iedereen met elkaar praat, of je nu op doorreis bent of uit de regio komt.
Nenette is super aardig. De ontvangst is hartelijk. Het machinegeweer wordt geserveerd met een moooitagne friet moeilijk te overwinnen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid