facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chez Lo de Congrez

Chez Lo de Congrez
Adres: Congresstraat 1/1, 2060 Antwerpen
Telefoonnummer: 0496177311
Stad: Antwerp
Route: Congresstraat 1/1
Postcode: 2060


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Daar waar mijn loopsloefkes staan Daar waar mijn loopsloefkes staan 593 meter Daar waar mijn loopsloefkes slapen
Rajnikant V/s Ghai Rajnikant V/s Ghai 628 meter
Pieter Porters Pieter Porters 812 meter Geweldige winkel ... de moeite waard .. een beleving ..
Frankrijklei Frankrijklei 862 meter The most beautiful Boulevard of the city of Antwerp
wzc Onze-Lieve-Vrouw van Antwerpen wzc Onze-Lieve-Vrouw van Antwerpen 1 km Als je houdt van je ouders kies het andere rusthuis!
Antwerp Rooms For Rent Antwerp Rooms For Rent 1 km Antwerp flatmates is a rooms for rent and flatshare search service. Browse plenty of ...
Host tại Antwerp, Bỉ Host tại Antwerp, Bỉ 3 km Cozy place and wonderful food offers.
Maison L&M Maison L&M 5 km Elegant apartment close to Antwerp and its beautiful parks.
Begraafplaats Schoonselhof Begraafplaats Schoonselhof 7 km ik hoop dat de sterren zullen blijven tegen den tijd dat ik er zal verblijven
Recensies
Schandalig!!!!!na 1u 10 min te hebben besteld nog geen eten!!!!!en da vr 2 spaghetti,een steak en ne kabeljauw.na 50 min vroeg ik of we nog lang moesten wachten,neenee,ze zijn er aan bezig.20min later nog niks.drinken gaan betalen en deden nog nie eens de moeite om te gaan kijken of het bijna klaar was.waren wel vriendelijk en begrepen ons.het zijn dan frietjes van de frituur geworden.
Voor de toch lang te wachen is de klant vriendelijkheid toch een topper het was hier druk maar als je mooi geduld hebt dan zijn het hier toch toffe mensen die je aan tafel komen bedienen. Voor mij was het meer een leuke tijd zeker met de mensen waar dat ik van houw en hiervoor geef ik toch een skoren van 12/10. Bedankt voor het lekker eten.
Voor een knabbel of een gezellige babbel; ge voelt u steeds op uw gemak in deze bistro. Goede keuze van zowel de dranken als de menu's. Heel vriendelijke en attentvolle bediening. DOEN...!
Niet zo een vriendelijke bediening, slechte time manegement in de keuken de laatste schotel kwam toen iedereen klaar was. De croque monsieur en uitsmijter werd geserveerd met ziz kaas en geen echte, niet onze smaak en daarvoor is de schotel dan gewoon te duur.
Slechte bediening en matig eten, een slechte combinatie dus. Het eten van de kinderen kwam op tafel lang nadat het onze al op was. Als saus bij de steak was de keuze mayo of ketchup. Huiswijn wordt geserveerd uit een fles die al jaren wordt hergebruikt. Frieten kregen we pas nadat we er om hadden gevraagd, terwijl ze wel gewoon bij de maaltijd hoorden. En tot slot stonden er nog tal van fouten in de rekening.
Wy hebben onze trouwgelegenheid hier gevierd het eten en bediening waren excellent de chef kok heeft onze smaakpapillen ten zeerste verwend wy vinden bar l'o the place to be
Super goede bediening , super lekker gegeten , jammer dat het nog enkel geopend is voor feestjes want zou anders wel weten waar iedere keer te eten als we op lo zijn , zo een vriendelijkheid lang geleden dat ik die nog qua bediening tegen kwam !
Heel lekker eten, vriendelijke bediening en plus punt ze serveren het eten op hetzelfde ogenblik met verwarmde borden
Dit zou het helemaal kunnen zijn... Paar kleine puntjes.... Licht een beetje dimmen... Music een beetje loungey... En nog 1 of 2 grote palmen... Dan was het absoluut de coolste place to be
Prima plekje voor een colaatje in de zon. Dat is dan ook precies wat we gedaan hebben hier. Vervolgens weer door de sint-annatunnel terug naar de overkant.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid