facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chez Laurent & Patricia

Chez Laurent & Patricia

Info

Snack chez Laurent & Patricia

Adres: rue Solvay 72, 7160 Chapelle-lez-Herlaimont
Telefoonnummer: 064371888
Stad: Chapelle-lez-Herlaimont
Route: rue Solvay 72
Postcode: 7160


Openingstijden

Maandag: 11:30 - 22:30
Dinsdag: 11:30 - 22:30
Woensdag: 11:30 - 22:30
Donderdag: 11:30 - 22:30
Vrijdag: 11:30 - 23:00
Zaterdag: 11:30 - 23:00
Zondag: 12:00 - 22:30


op zoek naar gerelateerd: Laurent Patricia
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Friterie Zig Zag Friterie Zig Zag 24 meter Restaurant
Tuche burgers Tuche burgers 331 meter Lekker , goede ontvangst. Vlotte bediening.
Calcio & Patatine Calcio & Patatine 366 meter Snack - friterie
Recensies
De service is zelfs overdreven. Er is praktisch een exclusieve ober voor de persoon, wat een beetje invasief kan zijn. Maar er zijn mensen die het leuk vinden. Hun voorstel is dat de gerechten verdeeld zijn, dus in kleine bordjes geserveerd worden. Maar laat je niet misleiden door de foto's, ze zijn kortweg PANELINHAS. We namen geen toegang, omdat er niemand uit de ogen sprong. Ik raad ten zeerste aan om te beginnen met gerechten met meer neutrale smaken, zoals Peixe na Banana. Qua kwantiteit valt het nogal tegen, als je kijkt naar de kosten/batenverhouding. Zeer verlegen smaken. De truffelrisotto is heel apart, heel lekker en heel vet natuurlijk, Frans.... Hier hebben we een voldoende bedrag. Als toetje kwam Brioche met ijs en ik zag geen informatie over ijs op het menu dit is een probleem met deze menu's zonder veel uitleg. Ik dacht dat het ijs het dessert veel van de smaak beroofde. Maar de Dulce de Leche Chescake is erg goed, intens, opvallend in de kaas. Voor kaasliefhebbers een heel gerecht! Desserthoeveelheden waren voldoende. Prijzen zijn erg hoog, meer dan 130 reais per gerecht. Desserts ook, allemaal meer dan 40 reais. Maak je klaar om ongeveer 250 reais per persoon uit te geven. Ze hebben valet bij de ingang voor de prijs van 35 reais.
Een optie voor een verfijnde lunch of diner bij Itaim Bibi, São Paulo. De voorkant van het restaurant is helemaal zwart, discreet en nieuwsgierig. Binnen heerst een moderne, creatieve sfeer, met 2 restaurants één à la carte en de ander gericht op vlees en 1 bar. Zeer vriendelijke en attente service, van de receptionisten, obers en manager. Ik ging naar het a la carte restaurant, bij Chez, en ik was aangenaam verrast. De gerechten lijken klein, maar het is mogelijk om te delen en tevreden te zijn. De garnalenrisotto en de canasta-cheesecake zijn fantastisch! Een optie voor een verfijnde lunch of diner bij Itaim Bibi, São Paulo. De voorkant van het restaurant is helemaal zwart, discreet en nieuwsgierig. Binnen heerst een moderne, creatieve sfeer, met 2 restaurants één à la carte en de ander gericht op vlees en 1 bar. Zeer vriendelijke en attente service, van de receptionisten, obers en manager. Ik koos voor het a la carte restaurant, bij Chez, en ik was aangenaam verrast. De gerechten lijken klein, maar het is mogelijk om te delen en tevreden te zijn. De garnalenrisotto en de cheesecake canasta zijn fantastisch!
De Chez heeft een zeer aangename sfeer. Daarnaast vindt u op het terrein de Bar en de Boucherie. Reserveringen krijgen is een beetje moeilijk, maar je kunt aankomen en wachten aan de bar, die een ontspannen en gastvrije inrichting heeft. Chez heeft een open keuken waar je alle magie in actie kunt zien. De gerechten zijn ongelooflijk en erg lekker, met de nadruk op de risotto met truffelgarnalen. Casa do Claude, zoals het heet, serveert je de gerechten in potten zodat je zoveel mogelijk kunt delen en proeven. Een zeer grote wijnkaart met verschillende prijzen. De bar heeft ook veel originele en verschillende drankjes. De service is erg goed, maar soms duurde het lang voordat ze water of wijn brachten, waar we een paar keer om moesten vragen omdat ze het leken te vergeten. We bestelden een burrata, die erg goed was, maar het was het soort dat in een pot komt en op de markt wordt verkocht, zelfs dezelfde als degene die we thuis kopen. goed dat het hetzelfde merk was Maar anders dan dat, geweldig eten en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Ik raad het aan voor de lunch met familie, stelletjes en zelfs vrienden. Ik kom terug om de Boucherie te proberen.
Ik was behoorlijk teleurgesteld. Matig eten, niets bijzonders voor de aangerekende prijs. Service oké, een beetje onbeschoft, ze willen je altijd de duurste opties aanbieden. Maar ze hebben goede wijnetiketten in een zeer aangename omgeving. Kindvriendelijkheid: Heb stoelen voor kinderen
Eerlijk gezegd verre van dat. We gingen voor een zakelijke lunch met mensen uit het buitenland en dat was helaas niet verrassend. De ruimte is mooi, maar mist een aantal dingen die beter verwacht worden in een restaurant waar een executive menu bijna 100 reais kost. We bestelden het menu met bladsalade weinig, er waren meer bittere stengels, dunne, kleine en schuchtere plakjes gekarameliseerde peren en croutons. Afgezien van de plakjes peer had niets anders enige smaak... De moqueca was echter heerlijk, met garnalen 1 en vis, maar de portie is zo, zo klein, dat ik niet denk dat het meer dan twee is om twee en een halve lepel moquecasoep !!!, voor wat meer van die witte rijst blend, zonder zout, zonder gratie en een krokante farofa met een verbrande banaan. Het dessert was goed, maar het zag eruit als citroen-choux met citroenvulling en citroenmousse. We bestelden, twee van ons, twee sprankelende wateren. De ober bracht een San Pelegrino en ik vroeg of hij nog andere had, het leek te veel. Hij antwoordde ja en serveerde het meteen bedankt dat je me negeerde, al met het duurste water kwam en het zonder waarschuwing opendeed. Een tweede water werd geserveerd zonder dat we erom vroegen. Kortom ... 129 reais per hoofd, tijdens de lunch met collega's, zonder veel zuchten om me terug te laten gaan, helaas, omdat ik Claude charismatisch, vriendelijk vind en ik me zijn keuken met meer ziel en een beetje genereuzer voorstelde. Maar gaan eten op een plek met bestek op het "afdruiprek", ieder neemt zijn eigen bestek mee, en met een papieren servetje in plastic gewikkeld, doet het me denken aan de kilão op de hoek... en 1 uur later, de honger terug... het was helaas geen goede ervaring.
We zijn erin geslaagd om twee dagen van tevoren te boeken, dus bij aankomst bij Chez Claude werden we snel naar de tafel begeleid. Om te beginnen bestelden we de Egg & Caviar Clarisse een van de klassiekers van het restaurant. Dan de gerechten van het executive menu van de dag. Een met varkenscurry, kastanjes, rijst en ananasvinaigrette; een andere met een soort bietenpasta, minigroenten en vis. Het dessert was een dulce de leche-crème met plakjes amandel. Het drankmenu is uitstekend en de gekozen kaart draagt ​​de naam van het restaurant. Delicaat, vol persoonlijkheid en verfrissend. Ik zal lovende woorden als volgt samenvatten: Heerlijk; Goed gedaan! En toch was Claude tot mijn grote verbazing vandaag in SP en ontmoette ik de superchef die mijn gerechten voor speciale gelegenheden inspireert. Wat een wonder van ervaring. De werking van de keuken was prachtig om te zien en de service was uitstekend.
Prachtige plek, zeer goede service door de obers. Mijn paddenstoelenrisotto was gewoon PERFECT. Het huis moet echter het verschil begrijpen tussen een VEGETARISCH en een VEGETARISCH gerecht. Ik vroeg naar de veganistische gerechten, in de overtuiging dat ze, gezien de kwaliteit van de ruimte, zouden weten wat ze zijn. Resultaat: de keuken moest mijn gerecht opnieuw maken, want mijn risotto was met kaas. Ik vond het jammer... Maar hoe dan ook, ik raad de plek aan voor de smaak van het eten. Echt heel erg lekker!
We kwamen zonder reservering aan, om 14.40 uur, we wachtten 40 minuten aan de bar. We waren van harte welkom bij de receptie. We kozen voor 2 drankjes en een aperitiefje. Bij aankomst vult u uw telefoonnummer in en krijgt u een opvolging van uw wachten in de rij, totdat u verwittigd wordt dat uw tafel klaar is. Gerechten zijn individueel, nauwelijks genoeg voor twee personen. Ze worden geserveerd in ijzeren pannen en daarom wordt aangeraden om gerechten te delen. Dessert zal twee mensen goed van dienst zijn, ondanks individuele porties, als het doel is om af te sluiten met een snoepje. De wijnen die in glazen worden geserveerd zijn 125 ml, we bestelden twee glazen. Koffie is erg goed. De service is over het algemeen compatibel met het huis. We hebben R $ 622 uitgegeven, het stel. Parkeren: Valet R $ 30 Rolstoeltoegankelijkheid: Sommige gebieden zijn moeilijk toegankelijk voor PNE
Het was een geweldige ervaring, het restaurant gaat open om 19.00 uur Ik heb de reservering gemaakt via Google maps zelf wat ik erg praktisch vond, de keuken is open en je kunt de voorbereidingen volgen, het huis heeft spiegels om dit idee te versterken. De service is erg goed, de mensen zijn bezorgd over de goede ervaring. Het heeft een goede wijnkaart en de prijzen zijn niet ongewoon. De gerechten zijn geweldig, we bestelden het hoofdgerecht dat vis met banaan is, als je twijfelt bij een eerste bezoek, raad ik het aan. Over het algemeen is het een geweldige plek om met familie en vrienden te gaan. Ik raad aan dat het bezoek de investering waard is.
Het concept is een rodizio van bijgerechten met keuze uit vlees. Het kan niet goed zijn, toch? Restaurant in een ander restaurant. Geen ramen. Vreemd. Ik koos voor een reepjesbraadstuk een heel gecompliceerde snit dat lelijk was en flauw smaakte.Eten: 2/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid