facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chez Claire Ghent

Chez Claire Ghent
"Chez Claire biedt Haute éclairs aan in 13 verschillende smaken. Proef in de winkel met een glaasje Cuvée Claire of een lekkere koffie. Je kan onze luxe éclairs ook meenemen en thuis degusteren."
Adres: Kouter 185 , Gent 9000, BE
Stad: Gent
Route: Kouter 185
Postcode: 9000


Openingstijden

Maandag: 10:30-18:30
Dinsdag: 10:30-18:30
Woensdag: 10:30-18:30
Donderdag: 10:30-18:30
Vrijdag: 10:30-18:30
Zaterdag: 10:30-18:30
Zondag: 10:30-18:30


op zoek naar gerelateerd: Chez Claire Gent, Chez Claire Antwerpen, Kouter 185 Gent, Beste eclairs Antwerpen, Chez Claire Delhaize, Chez claire instagram, Chez Claire La Lorraine, Soorten eclairs
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gérard Cremerie Gérard Cremerie 247 meter Als ik in Gent ben met de kindjes, gaan wij hier meestal een ijsje halen. Het ijs vin...
Eat Love Eat Love 359 meter De pizza’s waren heel lekker, maar eerder aan de dure kant. De tafels en stoelen zijn...
Emmy's Emmy's 671 meter Meermaals geweest om heerlijke flaguettes te eten en goed qua prijs. Spicy Emmy’s als...
Chez Albert Chez Albert 719 meter
Patyntje 1928 Patyntje 1928 2 km Veel te dure prijzen voor wat we op ons bord geserveerd kregen ! Wat een onbeleefd pe...
Recensies
Ik ben eigenlijk al 4 keer langsgeweest maar ze waren elke keer uitverkocht. 7-4-2018 eindelijk geproefd van de lekkere eclairs. Daarbovenop was er ook een heerlijke zonnetje. De verkoopsters waren heel vriendelijk, vooral de dame met haar krullend haar. Haar enthousiasme maakte mij nog meer benieuwd naar de smaken. Ik heb deze keer wel maar twee smaken van de 13 kunnen proeven maar ik kom zeker terug. Ik proefde ter plekke van de salted caramel en de citron en vond beiden lekker. 1 eclaire kost €4.5. Een box van 4 kost €18, een van 8 kost €35 en die van 12 kost €49. De eclairs zijn allemaal wel heel mooi versierd en de eerste 2 die ik geproefd heb nodigden wel uit naar meer.
Leuk concept, het is niet alledaags en wel es tof om binnen te gaan. Niet goedkoop maar niet voor alle dagen. Probeer zeker een speciale, hier ga je niet binnen om een chocolade eclair te eten.
Twee eclairs geproefd à 9€. Voor deze ongezien hoge prijs verwachtten we wel iets heel bijzonders te proeven. Tot onze verbazing waren beide eclairs eerder flauw van smaak ondanks dat ze verrukkelijk ogen en slap, het deeg onderaan nat van het vocht, ze leken niet vers en uit de diepvries. Bovendien zijn ze kleiner als de eclairs bij mijn bakker, waar die slechts 2€ kosten én groter en smakelijker zijn. Tel daarop nog de onverschillige bediening...Ik begrijp het allemaal niet goed... Was voor ons de eerste en laatste keer helaas.
Leuk concept alhoewel dat ik mijn eclair er nooit binnen zou opeten, vind het niet gezellig zitten. Voor de prijs van de eclairs verwacht men wat maar de kwaliteit was ver van goed. Ik prefereer voor gewoon bij de bakker een betere eclair te bestellen voor de helft van de prijs.
Heerlijke eclairs die in een lekker kitscherig interieur geserveerd worden! Daarnaast worden de eclairs heel mooi verpakt en zijn ze heel lekker althans diegene die ik geproefd heb: cuberdon, salted caramel, raspberry, pisache. Het enige nadeel van de eclairs is dat ik ze iets te duur vind persoonlijk. Maar toch zeker een aanrader!
Een tof concept idee, winkelinrichting, verpakkingen De display met de 13 verschillende soorten eclairs nodigen je uit om binnen te komen. Zeer vriendelijke en vlotte bediening. De winkel Gent is echter aan de kleine kant. De eclairs zagen er wel goed uit, maar ik had veel meer smaak verwacht voor deze duurdere versie €4,5. Ik heb de eclairs met caramel/zeezout en met creamy cheese/sour genomen. Het deeg was flets en de vulling iets te lopend naar mijn smaak. Een gewone eclair bij de banketbakker steekt hier duidelijk bovenuit. Kortom, tof om dit eens mee te maken, maar toch niet voor herhaling vatbaar.
2* voor het leuke concept, kleuren en pakkaging. Maar jammer genoeg zijn de eclairs eentonig qua smaak. De betere patissier steekt er toch met kop en schouder bovenuit. Jammer ik had hier echt wel meer verwacht, zeker voor de prijs. Er is meer geïnvesteerd in het concept dan in de kwaliteit van de eclairs.
Veel aandacht werd aan de decoratie en de packaging besteed en veel minder aan de produkten. De eclairs zien er lekker uit maar de vullingen zijn smaakloos en de deeg flets ... niets te zien met wat bij de echte banketbakker krijgt.
via de website van chez Claire kunnen ook bestellingen aan huis gevraagd worden ; voor 10 Jun bestelde ik 16 eclairs prijs 85,9 EUR om thuis te leveren ; de eclairs dienden voor een afscheid van collega's ; de eclairs werden echter nooit geleverd er bleek een probleem met de bestelling via de website ; na contactname werd mij beloofd dat ik mijn geld zou terugkrijgen en dat ik bovendien als compensatie de eclairs op een nieuwe datum toegestuurd zou krijgen ; helaas, ook hier bleek de levering finaal niet te kunnen doorgaan ; sedertdien probeer ik, via herhaalde mailing, mijn geld terug te krijgen ; telkens worden mij beloftes gedaan, maar 02 maanden later heb ik nog steeds geen terugstorting bekomen ; ik bekijk nu welke stappen ik kan doen om via gerechtelijke weg mijn geld terug te krijgen ; voor zij die eclairs willen bestellen en laten leveren op een adres : wees gewaarschuwd dat dit een moeilijke bevalling lijkt te zijn en dat, wanneer het fout gaat, het niet vanzelfsprekend blijkt te zijn om je geld terug te krijgen ….
Zoveel kleuren, geuren en smaken... En dan nog in een mooi interieur op een toplocatie. Heel blij dat de éclairs geen chemische smaak hebben: de citroen en cuberdon éclair smaken echt naar een citroen of cuberdon. Een bezoekje is een beleving op zich en geen saaie 'koffie & pateekes': met champagne erbij is het tien keer leuker!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid