facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor chez bouboule, le roi des moules

chez bouboule, le roi des moules

Info

+ de 30 façons de cuisiner les moules. Grillades, poissons, plats brasserie, plats enfants, menus pour groupe sur demande.



"FERMETURE ANNUELLE.REOUVERTURE LE SAMEDI 15 OCTOBRE 2022"
Adres: 34 rue Sax, 5500 Dinant
Telefoonnummer: 082222239
moc.liamtoh@tnanid-eluobuobzehc
Stad: Dinant
Route: 34 rue Sax
Postcode: 5500


Openingstijden

Maandag: 11:30 - 21:00
Dinsdag: 11:30 - 21:00
Woensdag: 11:30 - 21:00
Donderdag: 11:30 - 21:00
Vrijdag: 11:30 - 21:30
Zaterdag: 11:30 - 21:30
Zondag: 11:30 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: chez bouboule tripadvisor, resto in dinant, restaurant dinant centrum, restaurant le grill dinant, restaurants a dinant, goedkoop restaurant dinant, restaurant dinant guide michelin, italiaans restaurant dinant
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
LE Monaco LE Monaco 175 meter We konden met 10 man terecht zonder reservering. Spaghetti gegeten, was voldoende en ...
Fritapapa Dinant Fritapapa Dinant 3 km Mega lekkere friet en snacks echte aanrader!ze hebben ook lekker biertjes Topzaak
Recensies
Heerlijke Vol au Vent duidelijk homemade, en ook de mosselen waren erg goed. Een aanrader!
Zeer lekker gegeten.We allebei mosselen op.Goede bediening en snel.
Mosselen op speciale wijze, goede bediening. Lekker gegeten, ik nam de mosselen provencale met room en kan deze aanraden.Aanbevolen gerechtenMosselen Provençaal
Zeer lekkere mosselen. Voor wie van spicy houdt.....mosselen mexicaine zijn top
Mosselen waren aan de kleine kant, vele zelfs nog toe. De bereiding was lekker van smaak, maar sommige delen nog koud vergeleken met de rest. Er zijn ook te veel verschillende keuzes qua bereiding. Ik heb het gevoel dat dit niet vers is klaargemaakt. Zeker wanneer het restaurant zich positioneert als mossel-restaurant verwacht ik meer. De inrichting was niet erg gezellig naar mijn mening. Wel lekkere biertjes gedronken, Saxo Blonde is een aanrader!
Stoofvlees saus Leffe bruin was lekker. Kleine hoeveelheid groenten en frietjes mee bij gerecht. Vriendelijke bediening.
Bekend om zijn lekkere mosselen, maar wij hadden een heerlijke magere en goed gebakken biefstuk, de garnering was zeer sober, bijna niets, dan had men beter niets op het bord kunnen doen. De bediening was wat chaotisch, het was wel erg druk men had ons n.l. vergeten, dat werd goedgemaakt met een drankje, waarvoor dank.
Ontzettend ziek na het bezoek en mosselen te hebben gehad. Vond het eten tegenvallen. Er was geen mosselsaus en er zat geen zout op de friet. De rundvleeskarbonade was matig, portie erg klein.
Geweldige ligging aan de Maas. Fantastische keuken. Wel prijzig maar zeer de moeite waard vooral als je van mosselen houd.
Zeer lekker eten Enorm vriendelijk en behulpzaam Personeel Een aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid