facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chez Betty

Chez Betty
Adres: Quai du Rempart, 33 Bouillon , Bouillon 6830, BE
Stad: Bouillon
Route: Quai du Rempart, 33
Huisnummer: Bouillon
Postcode: 6830



op zoek naar gerelateerd: Lunchen in Bouillon, Restaurant Bouillon MICHELIN, Bouillon café, Restaurant Bouillon, Bouillon restaurant take away
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
roy de la moule roy de la moule 61 meter Heerlijke Moules Provençale gegeten! Op het terras aan de Semois.Eten: 5/5
Belle Epoque Belle Epoque 411 meter
La Vieille Ardenne La Vieille Ardenne 422 meter Heel lekker gegeten. Vriendelijke en correcte bediening. Mooie inrichting.
Recensies
Heel lekker gegeten. De scampi's waren gegrild en mooi gaar. Iets lange wachttijd voor ons eten er was. Het was wel druk. Authentiek interieur. Leuk detail van horloge boven de keukendeur.
Erg lekker gegeten! Gereserveerd op het terras, aanrader om dit van te voeren te doen. Vriendelijke bediening. Prijs is laag ten opzichte van de kwaliteit van het eten. Daarnaast ook erg ruime keuze op de menukaart. Zelfs kikkerbilletjes, alles was erg goed. Probeer zeker het plaatselijke gerecht de forel.
Heel lekker gegeten! De patron was supervriendekijk en zowel de tongetjes, mosselen als spaghetti meer dan aan te raden! Afgesloten met Irish coffee en Pina Colada, heerlijk gewoon!
Altijd, men eet altijd lekker Chez Betty. Soms is de patron welgezind en/of minder-gezind, maar t'is sowieso steeds grappig en je eet nergens zo lekker aan zo'n prijs ! Ik sluit vaak af met nen Irishcoffee, lol.
Nam geen reserveringen aan tot we s avonds gingen eten waren nog 3 tafels vrij Volgens de groffe uitbater waren deze gereserveerd Dqt terwijl hij dezelfde dag nog zei dat ze niet reserveren Echte afknapper
Goed gegeten maar niets speciaal. Zeer commercieel.
Lijkt een oude bruine kroeg te zijn, maar heel gezellig en lekker eten, hopelijk heb je honger, want je bord is goed gevuld.
Werden gewoon weggejaagd...om 17.50 terwijl het om 18 uur openging. We wilden nog geen bediening maar gewoon 10 min wachten mocht niet. Inderdaad heel grof en onvriendelijk. Het terras was gedekt btw dus zaten zeker niet in de weg ofzo.
Was goed om te eten, maar dazrmee is alles gezegd.
Geen vriendelijke bediening. Zag ons aankomen en gaf met een handgebaar dat wij niet welkom waren. Hiervoor kregen wij geen uitleg. Zelf dachten we dat het te druk was, daarom kwamen we zelf een beetje later terug daar het dan rustiger was. Ook deze keer kregen we op een brute manier een nee. Jammer dat wij op deze manier werden verwelkomt, het zorgt ervoor dat wij er niet terug naartoe zullen gaan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid