facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chez Adrien 133

Adres: Jourdan 133, 1060 Brussel (stad)
Telefoonnummer: 0032484221344
Stad: Sint Gillis
Route: Jourdan 133
Postcode: 1060


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
L'amuse Bek L'amuse Bek 3 km Wij hebben hier een verrassingsfeest georganiseerd voor de verjaardag van mijn vrouw....
Recensies
Lekker, vriendelijk, gezellig Duurde iets te lang
Ik ben hier een paar dagen geleden langs geweest om te eten en het was een aangename verassing. Het personeel is heel vriendelijk en kent de kaart goed. De pasta was heel lekker, de kaart is gevarieerd. Het intérieur is aangenaam.
Alles was super lekker ... Vegetarische menuopties: Heel lekker !
Vriendelijke bediening, lekkere pasta gegeten, zeer goede prijs kwaliteit! Een aanrader
Ongelofelijk vriendelijke bediening en heerlijke pasta's! Top terras, een must do in Sint-Gillis!
Cocktails zijn erg lekker, het eten is heerlijk en vers!
Netjes en vrolijk.
Vertaald door Google Vriendelijk personeel en chef-kok. Hebben altijd een grote glimlach op hun gezicht en de gerechten zijn geweldig! Al jaren geen perfecte carbonara meer gehad.. en de zelfgemaakte pasta moet je proberen!! zeer aan te bevelen ?? Origineel Friendly staff and chef . Always have a big big smile on their face , and the dishes are amazing ! Haven’t had a perfect carbonara for years.. and the homemade pasta is a must try!! highly recommend
Vertaald door Google Ik bestelde spaghetti van Capurese en Pomodolo. Beiden waren zo geweldig! Het personeel was erg aardig en op een goede locatie. Bedankt voor het smakelijke eten. Merci. Origineel I ordered Capurese and Pomodolo spaghetti. Both of them were so amazing! The staff was really kind and in a good location. Thank you for tasty foods. Merci.
Vertaald door Google Het is altijd een plezier om Chez Adrien te eten. Het eten smaakt altijd super en de service is geweldig. Zeker de moeite waard om hier te komen…. Origineel It is always a pleasure to eat Chez Adrien. The foods tastes always super and the service is great. Definitely worth it coming here….
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid