facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CHEW - hondenparadijs

CHEW - hondenparadijs

Info

Canine Health & Wellness - Preventive Care - For the Love of Dogs.

CH&W BVBA
BE 0552.783.501

Geschiedenis

Your dog is family. We get it!
We’re not just another pet store. We’re Europe's first preventive care initiative, committed to make happier, healthier dogs.



"Uw hond is het belangrijkste lid van de familie. We begrijpen het volledig.En verdient niet zomaar het eerste beste. Nee, verdient alleen maar het beste!We zijn dus niet zomaar een dierenwinkel met de allermooiste en meest unieke en hals-en leibanden.CHEW is uitgegroeid tot een heus hondenparadijs waardat het elke dag feest is.In onze boetiek staan Cindy, Jolien, Sophie, Chloë, Sylvie, Caroline & Mr. Waldorf klaar om je bij te staan met een pak advies!Thuis kan u nog nagenieten in onze webshop of samen met de kapoen zijn/ haar hondendagboek invullen.Welkom!"
Adres: Lippenslaan 157, 8300 Knokke
Telefoonnummer: +32 50 703150
Stad: Knokke
Route: Lippenslaan 157
Postcode: 8300


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Dierenwinkel Knokke zeedijk, CHEW Snuggle Seat, Halsband, Poils et Plumes Knokke, Oh My Paws Knokke, Hondenwinkel, Webshop hond, Hondenwinkel België
Recensies
Hele leuke ontvangst door één van de dames. Heel leuk interieur met erg leuke spullen voor de hondjes. Het is wel wat prijziger, maar het zijn dan ook specialere design items en van super goede kwaliteit waaraan ik dan met plezier mijn geld aan uitgeef! Wij komen zeker terug wanneer we in Knokke zijn!
Rugzak getest voor onze Bruno, hij vindt het super leuk om mee te rijden
Vriendelijke dames en zeer behulpzaam! Keitoffe spulletjes voor je hond en ooh wat zijn jullie winkelzakjes mooi !
Zeer vriendelijk geholpen! Flux is heel blij
Wat een service, vriendelijkheid en professionaliteit! Het team van Waldorf en Caroline staan steeds klaar met het beste advies. Chew Paradise is een uniek shopping paradijs voor viervoeters. We worden er steeds enorm hartelijk ontvangen. En uiteraard is Sir Jerom ontzettend fier over de halsband die zijn eigen naam draagt!
Super lief, vrolijk en professioneel team. Ons teckeltje Elisabeth wordt er als een prinsesje verwelkomt, vertroeteld en gecoiffeerd met een perfect resultaat. Dikke knuffel voor Caroline, het chew-team en Casanova Waldorf Groetjes Dimitri en Katrien
Wij kochten online een hondenrugzak voor onze hond, Belle. We kregen daarvoor niet alleen een fantastische rugzak in de plaats, maar ook een geweldige klantenservice. Wij hebben ons favoriete adresje voor 'hondbenodigheden' alvast gevonden :-
Een winkel waar de klant en vooral het huisdier koning is! Wat een leuke zaak en super vriendelijk en behulpzaam personeel! Jef en ik komen zeker weer!
Met Odette een leuke halsband gaan shoppen! Twee super sympathieke en behulpzame dames. Een aanrader!
Onze hond Lakai en onze poes Moschino worden daar verwend als sterren. Moschino mag er vrij rondlopen na zijn kam-beurt en we worden op de hoogte gehouden door foto’s. 5 minuutjes voor ons hondje klaar is, krijgen we al een berichtje zodat Lakai ons bange hondje niet te lang moet wachten. Super service - we vinden het helemaal niet erg om een uurtje ervoor te rijden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid