facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cherryblossom D. Photography

Info

Wedding- & portrait photographer • Nikon • lifestyle • Natural light • Coffee-holic • Cats & Huskies • Loves the vintage touch • Gipsy in the heart



"Portretfotograaf uit Dendermonde met focus op alle fases van het leven: afscheidsfotograaf, huwelijksfotograaf, communiefotograaf, familiefotograaf."
Adres: Bakkerstraat 22, Grembergen, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: +32470640254
Stad: Grembergen
Route: Bakkerstraat 22



op zoek naar gerelateerd: Afscheidsfotograaf
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
RS-Photography RS-Photography 2 km Believe in your dreams
Recensies
Top fotografe! Deborah weet een heel warme sfeer te leggen in de foto's, met oog voor detail en lichtinval, en dat met natuurlijke poses. Heel vlotte en open communicatie, je voelt je tijdens de shoot dan ook erg op je gemak. Ze maakte 5 jaar geleden onze huwelijksfoto's waar we zeer blij mee waren! We kozen dan ook nu voor haar om een family shoot te doen. Opnieuw zeer tevreden! Aanrader dus.
Wij kregen na de geboorte van onze zoon een fotoshoot cadeau van vrienden. Toegegeven, we stonden daar eerst niet voor te springen, omdat we niet graag op foto staan, maar wat een plezante en onvergetelijke ervaring is het geworden!! Deborah stelde ons direct op ons gemak, ging op zoek naar leuke plekjes in huis om de juiste sfeer te creëren en maakte prachtige familiebeelden. Een herinnering voor het leven... Afgelikte beelden zijn het niet: er is oog voor detail, beweging,... Kortom: knap werk, waar wij nog jaren van zullen genieten. En onze zoon later ook. Intussen ben ik zwanger van een tweede kindje en zou ik zo tekenen voor een nieuwe fotoshoot. Aan alle twijfelaars: gewoon doen, en zeker met Deborah ;.
Een zeer aangename samenwerking en een vlotte communicatie zowel tijdens de voorbereiding, de fotoshoot als de afhandeling. Deborah heeft een goed oog voor de perfecte foto in een authentieke, natuurlijke stijl met de juiste dynamiek. Een echte aanrader voor iedereen die net dat extraatje meer zoekt dan de klassiek 'geposeerde' foto's.
Deborah begeleidde me op een fijne manier voor en tijdens de fotoshoot voor mijn bedrijf 'Tranen & kippenvel'. Ze luisterde naar mijn verhaal en gaf suggesties. Zo kwam ik goed voorbereid naar de twee delen binnen en buiten van de shoot. We werkten hard, maar tegelijk ook ontspannen. Een superleuke ervaring!
Geweldige fotografe, met oog voor detail. De foto's die ik heb laten maken zijn heel fijn, omdat het allemaal foto's zijn die onze gevoelens weergeven op het moment dat ze gemaakt zijn, zeer naturel. Toen ik mijn foto's zag herbeleefden ik ons feest van A-Z opnieuw. het zijn zeker geen standaardfoto's of portretten wat het dan ook zo speciaal maakt. de verhouding prijs-kwaliteit is zeer goed. 100% tevreden
Fotografie op zijn natuurlijkst. Ik zocht een fotograaf die naturelle foto's maakte, niks geposeerd en heb haar gevonden. 100% tevreden met het resultaat. De kwaliteit overstijgt de prijs.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Cherryblossom D. Photography met het openbaar vervoer


Grembergen Scheldedreef 350 meter
68
91
92
Grembergen Scheldedreef 350 meter
290
Grembergen Scheldedreef 360 meter
68
91
92
Grembergen Scheldedreef 360 meter
290
Grembergen Sportpleinstraat 410 meter
68
91
92

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid