facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chef op Bestelling

Chef op Bestelling

Info

Heb jij al eens een chef besteld? Voortaan is het mogelijk om in plaats van op restaurant te gaan een chef te bestellen. Zo kan je moeiteloos gastronomisch dineren met alle voordelen van thuis.



"kok aan huis, walking diner, private cooking, demonstraties en show cooking, food consultancy"
Adres:
Telefoonnummer: 0494 93 47 87
Stad: Wijnegem


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 23:00
Dinsdag: 09:00 - 23:00
Woensdag: 09:00 - 23:00
Donderdag: 09:00 - 23:00
Vrijdag: 09:00 - 23:00
Zaterdag: 09:00 - 23:00
Zondag: 09:00 - 23:00

Recensies
Wat een namiddag hebben we beleefd voor ons 35 jaar huwelijksjubileum! We hadden hoge verwachtingen maar dit overtrof alles. Er was direct een aangename sfeer toen je aankwam bij ons. Op culinair vlak was alles tot in de perfectie afgewerkt en het was verrassend nieuwe smaken te ontdekken. Ook met onze kleinkinderen was er direct een klik . Het was voor ons de eerste keer en is zeker voor herhaling vatbaar. Nogmaals een dikke merci voor de fantastische namiddag!
Aangenaam eerste contact. Gewoon via internet, dus niet via via. Op geen moment getwijfeld dat het in orde zou komen... en dan toch nog de verwachtingen overtreffen. Het eten was heerlijk en helemaal verzorgd. Top ervaring!
Gisteren hebben wij genoten van overheerlijke gerechtjes van de Chef op bestelling. Van begin tot eind, zijn we in de watten gelegd. Zelfs op het moment zelf was er nog een aanpassing naar veggie mogelijk, dit hebben wij bijzonder op prijs gesteld. Hartelijk dank, het is een aanrader voor iedereen dit thuis wil genieten van culinaire verwennerijen.
Fantastisch menu, lekker gegeten, bijzonder aangename en leuke kok. Ongelooflijk genoten van een lekker diner. Een echte aanrader voor Valentijn en alle andere zwoele avonden in de komende maanden.... Merci Glen!
Voor het vieren van de 75e verjaardag van mijn vader, hebben we de hulp van Glenn gevraagd. 20 familieleden samenkrijgen die we niet zo vaak zien, we wilden vooral bijpraten en niet zelf koken. Met een paar kleine hints van ons, niet meer dan "paar hapjes-vis-vlees", heeft Glenn een enorm lekker menu gemaakt. Een fantastisch, feestelijk menu, met opvallend veel verse groenten en fruit. De familie, van jong tot oud was unaniem tevreden. Bijzonder leuk voor mij, Glenn regelt écht alles end-to-end. De keuken was dus ook opgeruimd vòòr de laatste gasten weg waren. Voor herhaling vatbaar !!!
Genoten van een lekker stukje hertenkalf, vers gerookte zalm en een coquilles. De liefde voor de producten en de passie waarmee gekookt wordt doen je onmiddellijk watertanden. Zalige ervaring!
Glenn heeft een fantastisch diner voor ons gezin van 8 volwassenen gekookt, in ons vakantiehuisje. Kleine keuken, geen probleem voor hem. Het eten was heerlijk, echt kwaliteitsproducten. Glenn bracht leuke persoonlijke verhalen mee tijdens de service, werkte snel en zeer professioneel. Ook werd alles weer netjes achtergelaten. Een vakman! Glenn, diep respect voor hoe hard jij werkt. Veel succes met alles!
We hebben lekker genoten van alle lekkere gerechten ,een aanrader als kok aan huis!
Fantastische cooking van Glenn van Gerwen! Lekkere gerechtjes, goeie tips voor onze inbouw toestellen. Leuke showcooking en aangenaam vertoeven!
Top services! Top kwaliteit van gerechten en dranken! Eindelijk nog eens dat beetje extra ten goede van de klant, deed ons erg deugd. Doe zo voort en tot de volgende keer!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid