facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cheese Cake Café

Cheese Cake Café
"Au Cheese Cake, vous trouverez tout d'abord des apéritifs variés et plus de 40 cocktails maisons qui en font revenir plus d'un. Vous avez envie de prendre le temps et de goûter à l'exotisme? Notre restauration est également très complète avec des plats variés et aux origines diverses. Vous pourrez clôturer votre repas par une note sucrée en choisissant une crêpe, une pâtisserie ou encore une glace"
Adres: Place de Brouckère 8-10 De Brouckèreplein 8-10 , Brussel 1000, BE
Telefoonnummer: 02 209 24 10
Stad: Brussel
Route: Place de Brouckère 8-10
Huisnummer: De Brouckèreplein 8-10
Postcode: 1000


Openingstijden

Maandag: 10:00-01:00
Dinsdag: 10:00-01:00
Woensdag: 10:00-01:00
Donderdag: 10:00-01:00
Vrijdag: 10:00-01:00
Zaterdag: 10:00-01:00
Zondag: 11:00-00:00


op zoek naar gerelateerd: cheesecake cafe brussel, cheesecake factory europe
Recensies
Ziet er erg leuk uit maar de prijzen, het eten en de chagrijnige bediening vallen erg tegen...
In Brussel op zoek naar een eetcafé. Gevonden in Cheese Cake Café. Gewoon middelmatig. Zeker niet slecht, maar ook niet uitzonderlijk. Het personeel zorgt er voor dat ze net onder gemiddeld doorschieten. Ze lijken zichzelf net iets belangrijker te vinden dan de betalende klant. Als je in gezelschap bent: niet storen aan de mensen en redelijk eten voor een redelijke prijs!
Het eten was gewoon niet lekker. De porties zijn enorm klein geworden. En daarvan heb ik snap nog de helft laten liggen. Het vlees tussen de hamburger was echt vies. Dus enkel wat brood en frietjes gegeten. Die frietjes kwamen uit de diepvries, dus ook al gene vette. Maar aangezien er bijna geen volk zat, hadden we het eigenlijk al wel kunnen voorspellen. Vroeger was het nog een redelijke brasserie, maar nu is het een regelrechte tourist-trap geworden. Ons zien ze er in ieder geval nooit meer. Detail: ze hebben geen kindergerechten.
Mooie locatie binnen en terras, vriendelijke bediening, het eten was OK maar niet erg speciaal en eerder duur… geen vegetarische opties, met uitzondering van 2 pizza’s.
Vriendelijk personeel lekker eten, ik kom bijna om de week eten. Spijtig dat in maart mijn cst vervalt dan kunnen we niet meer binnen.
Eten: goed Locatie: goed Bediening: onvoldoende Prijs/kwaliteit: goed Toelichting: Heerlijk gegeten in mooi restaurant op goede centrale locatie. Maar het management moet echt in gesprek met het bedienend personeel. Vragen hoe het kan dat ze geen tijd hebben om een glimlach te tonen, dat er geen tijd is voor een “small talk”, dat er geen tijd is om mensen welkom te laten voelen. En uitleggen dat oogcontact maken geen schade toebrengt, dat “what you want?” niet de meest vriendelijke vraagstelling is in het Engels is, etc. Niet alleen vragen hoe het kan, ook de oplossing bieden om het bedienend personeel weer werkplezier te geven. Mensen tevreden stellen is het leukste onderdeel van het vak en ik krijg niet de indruk dat daarop aangestuurd wordt hier... Ons is het hier nu 1 keer overkomen dat we zo behandeld worden, dit gebeurt nooit meer heb ik mij voorgenomen. Zonde want de rest is prima voor elkaar!
Ongelooflijk, lachwekkend maar blijkbaar de normaalste zaak vd wereld...., De feiten: 2 weken geleden heb ik hier mijn hoed en bril vergeten op een zaterdagavond. Na thuiskomst in Antwerpen max + 1 uur gebeld en ze vertelden me dat ze mijn bezittingen hadden gevonden. Gerustgesteld ga ik vandaag speciaal langs Brussel geen eerdere mogelijkheid wegens werk en vakantie in buitenland om mijn spullen op te halen.... Och meneer, deze zijn hier niet meer......., ach zo en waar dan wel ? Antwoord van de verantwoordelijke: ik was die dag aanwezig en heb je hoed en bril in het bureel gelegd maar sinds enkele dagen is hij er niet meer vermoedelijk zonder enige verontwaardiging heeft iemand van de crew deze meegenomen !!!!!
Lekker gegeten, zowel de vol au vent als de rumsteak zijn aanraders! Ook de pitta schotels en pizza's zijn verrukkelijk. De bediening is zeer vriendelijk.
Heb hier zeker meer dan 1 maandloon achtergelaten 's middags toen ik bij bpost in het Muntcentrum werktte. Niet hoogstaand maar wel altijd super lekker. Snelle bediening. Niet te duur. Ideaal dus voor 's middags snel iets te gaan eten
Zeer vriendelijk personeel. De winst komt duidelijk van de bier, fris en wijn. Het eten is erg betaalbaar. Ik heb hier 3 avonden gegeten en alle 3 de avonden alles prima in orde. Zeker een aanrader als je in Brussel bent.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Cheese Cake Café met het openbaar vervoer


De Brouckère 60 meter
3
4
Brussel Begijnhof 80 meter
Béguinage 100 meter
46
Brussel Begijnhof 100 meter
126
127
128
De Brouckère 110 meter
3
4

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Cheese Cake Café.

Brussel pizza

openingstijden, locatie, vervoer. Place de Brouckère 8-10 brussel frans kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Cheese Cake Café adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Cheese Cake Café. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Cheese Cake Café delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pizza Hut Pizza Hut 59 meter
Harvest Harvest 116 meter Spijtig dat ik de vorige 5 sterren moet herzien. Ik was een habitue van Harvest en b...
Le Petrus Le Petrus 116 meter
Fleur d'Orient Fleur d'Orient 118 meter Vertaald door Google Gezellige shisha-uil Origineel Chouette chicha cosy
Resto 26 Resto 26 120 meter Kwamen hier snel iets eten voor we naar een concert in AB moesten. Het is maar 5 minu...
Marcelle Marcelle 127 meter Een geweldige gin gedronken op basis van pompelmoes met fevertree tonic. Bedankt voor...
Brasserie du Gourmet Brasserie du Gourmet 198 meter Heerlijk gegeten! Vers bereidt voedsel Vlaamse stoof en lamsschenkel Ruime porties. H...
Puerta Nueva Puerta Nueva 218 meter Vriendelijk personeel en heerlijk eten. Locatie is geweldig om 's avonds buiten te zi...
Per Caso Per Caso 223 meter Vertaald door Google Niet echt 'vers eten' maar goed voor die prijs misschien te veel...
La Vierge Noire La Vierge Noire 241 meter
Il Colosseo Il Colosseo 251 meter Lekker krokant, vers, goed van smaak. Betaling is bij voorkeur cash.
L'Anguille L'Anguille 264 meter
Tarte Julie Tarte Julie 266 meter Lekkere groenentaarten. Uit het vuistje of met een soepje en/of salade. Dagelijks ver...
Brosella Brosella 282 meter Vertaald door Google Ging er afgelopen september 2021 voor een festival en vond het h...
Skylab Skylab 300 meter Lekkere cocktails, mis wel een hapje...
The Avocado Show The Avocado Show 301 meter Lekker en verrassend!
Nona Nona 303 meter Vond de pizza wat tegenvallen, blijkbaar zijn Napolitaanse pizza's flinterdun maar di...
Jardin Van Gogh Jardin Van Gogh 317 meter Enkel voor de vriendelijkheid van onze serveuse geven we 2 sterren. Steak met botersa...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid