facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chauffage & Plomberie Renard

Chauffage & Plomberie Renard
"Desde de 1993 especializada em churrasqueiras e lareiras. Auxiliando seu projeto e especificados os melhores produtos."
Adres: Groenstraat 10, 1750 Lennik
Telefoonnummer: +32493151018
Stad: Lennik
Route: Groenstraat 10
Postcode: 1750


Recensies
Ik kocht minder dan 1 jaar geleden een barbecue, ik betaalde een prijs die boven de marktprijs lag, maar ik was ervan overtuigd door Elton dat dit verschil te wijten was aan het feit dat hij een roestvrijstalen product van superieure kwaliteit kocht. Grote fout!!! Ah, ik heb ook gekozen voor zwart schilderen omdat mij werd meegedeeld dat het een extra beschermingslaag zou zijn. Samenvatting van de opera, mijn barbecue is precies 7 maanden geïnstalleerd met een roestige hoed. Weet je wat After Sales zei?? dat het normaal is dat dit gebeurt en dat als ik het wil, ze een nieuwe hoed beschikbaar zullen stellen die ik kan kopen. De staatsgreep is daar, wie wil vallen!!! Als architect raad ik de producten van deze winkel niet aan, we moeten altijd beoordelingen doen om goede bedrijven te prijzen en de slechte te verbannen.
Uitstekende gastronomische ruimte, waar u de producten kunt testen voordat u ze koopt. De winkel werkt alleen met 1e lijns materiaal! De plaats is mooi en gezellig! We hebben de Felesa elektrische grill getest, die is trouwens TOP! Vlees braadt snel, breekt het vet en behoudt alle sappigheid. Verbazingwekkend!!! Een tip: bel ze en plan een workshop in! Bijna wekelijks is er wel een evenement met bekende chefs uit de regio pasta, pizza, barbecue, etc. Het is de moeite waard.
Beste winkel in het segment! Professionaliteit en producten van hoge kwaliteit!
De winkel die kwaliteit heeft in haar producten, diensten en zorg. Ze zijn erg professioneel. Ze lopen voorop.
Prima service en levering binnen de afgesproken tijd, winkel met mooie producten voor de gourmet, een echte aanrader!
Vreselijke opkomst. Ik ging naar binnen om een ​​paar items te bekijken en ik vond er een leuk. en een medewerker kwam met veel tegenzin antwoorden. toen ik de prijs vroeg, antwoordde hij eenvoudig "dit is duur" en niets anders. Ik gaf onmiddellijk elke mogelijkheid op om met deze winkel te onderhandelen
Uitstekende winkel en met een geweldige service bij de verkoper Elton !!!!
Uitstekende winkel! Geweldige service, product van hoge kwaliteit en supersnelle levering, ook al woon ik in een andere staat. Ik raad het aan en zal zeker weer in de winkel kopen. Jammer dat ik maar 5 sterren kan geven. Gefeliciteerd!
Naast een ongelooflijke ruimte waar je alles kunt vinden, van een flesopener tot een gepersonaliseerde en op maat gemaakte parrilla, is de service van de verkoper Elton spectaculair en nauwkeurig, maar mijn twijfels, blij met mijn aankoop en om te sluiten met een gouden sleutel een ijskoude Heineken als toast!
Ik heb een gasbarbecue gekocht die problemen heeft en ik kan geen technische assistentie krijgen. Chauffage heb ik al meerdere keren gebeld en zij verwijzen mij door naar bedrijven die deze service niet leveren. Dat is erg vervelend. Ongebruikte barbecue. Ik denk dat het in de prullenbak belandt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid