facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chatterie Misacoonie

Chatterie Misacoonie

Info

Chatterie agréée occasionnelle de Maine coon située en Belgique, dans la province de Liège. Nos chats vivent avec nous parmi d'autres amis.



"Elevage familial agréé de Maine Coon dans la province liégeoise où le bien-être de nos poilus chez nous et puis chez vous est notre priorité."
Adres:
Telefoonnummer: 0475 562 540
Stad: Crisnée


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Élevage du Paradis de Kim Élevage du Paradis de Kim 2 km Élevage familial de Dogue Allemand HK10604250
Recensies
We hebben minder dan 2 jaar geleden een kitten geadopteerd. We vertelden de fokker dat ze stom was, maar ze deed verbaasd. We vernamen later, dankzij ons vetorecht, dat ze de baby corisa had gekregen, dat het onmogelijk was voor de fokker om er niets van te weten en dat de kat daarom een ​​babybehandeling kreeg. De fokker vertelde ons niets, informeerde ons niet. Onze kat heeft al 2 jaar chronische corisa. Ze kwijlt, haar lippen zwellen enz. We sterven graag onze kat! Maar het was beter geweest als de fokker niet tegen ons had gelogen! Dat we kunnen weten hoe we met zo'n ziekte om moeten gaan... Ik zou zo niet meer vertrouwen! Zeer teleurgesteld!
Schitterende en gezonde kittens. Erg sociaal. Gepassioneerde en zeer gastvrije fokker. Ik raad ten zeerste aan.
Zeer menselijke superkweker, de kittens zijn werkelijk prachtig en gezond. Ik raad het aan met mijn ogen dicht.
Verkoper correct, gastvrij en warm! Rasechte kitten, mooi en in perfecte gezondheid Ik raad haar alle Maine Coon FANS aan
Cattery aan de top! Bedankt voor je advies en je beschikbaarheid voor, tijdens en na de adoptie
Heel goed geregeld voor onze kleine lieverds
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid