facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chateau d'Hamont

Chateau d'Hamont

Geschiedenis

Rustig in het groen gelegen gerestaureerde vierkantshoeve ‘‘Chateau d’Hamont’’ uit de 18° eeuw, gelegen aan de Melsterbeek in ‘Donk’ Herk de Stad, Korpsestraat 91, op een domein van 21 hectaren park en bos.
We hebben ons project kleinschalig opgevat om het unieke en de eigenheid van dit wonen en de omgeving te benadrukken. Er zijn maximum 14 wooncomplexen ter beschikking, 9 assistentie woningen en 5 rustoordbedden.
Het straalt een familiale sfeer uit in een warm kader. Er is veel aandacht gegaan naar de restauratiewerken met respect voor bestaande structuren en volumes. Je kan dit bewonderen in de schitterende tiende schuur die zijn volledige authenticiteit behouden heeft. In deze mooie schuur is er plaats voor een brasserie en eventuele feestjes waar de bewoners en de buurt gebruik kunnen van maken.
In residentie Chateau d’Hamont staat u als bewoner centraal.
U bent onze gast.
Wij respecteren uw privacy, bewegingsvrijheid, persoonlijke behoeften en uw wensen.
Wij zullen tijdens het kennismakingsgesprek uitgebreid jullie wensen en behoeften noteren en bespreken om er voor te zorgen dat de gewenste dienstverlening voor u geregeld wordt.
Het is de bedoeling dat jullie bij ons kunnen blijven wonen ook als de behoefte aan zorg voor één of beide bewoners vergroot of verandert. Door de verschillende dienstenpakketten die wij aanbieden en de rustoordbedden die we ter beschikking hebben kunnen wij deze garantie geven.
Klant is hier koning.
Wij streven ernaar dat uw verblijf bij ons zoveel mogelijk aansluit bij het dagelijkse leven dat u kent, zodat het voor u uw thuis zal worden.

Ons gezin en enkele medewerkers zullen steeds voor u klaarstaan. Zij zullen ervoor zorgen dat u zo lang mogelijk uw zelfstandigheid kan behouden of met de beste zorgen omringd wordt. Uw vrienden en familie zijn steeds welkom. Net zoals thuis kiest u zelf wanneer ze op bezoek komen. U kan hen ontvangen waar u wenst: in uw woning of kamer, in de gemeenschappelijke-en ontspanningsruimten, op de terrassen van de binnentuin of zelfs in het prachtige park op een bank onder een boom of bij de vijver.
Er is zelfs een mogelijkheid om mee te helpen in de groentetuin en in de fruitteelt.

Zowel binnen als buiten Chateau d’Hamont zullen regelmatig activiteiten georganiseerd worden: gymnastiek, dansavonden, wijn degustaties, kaartavonden, petanque, voordrachten, concerten, tentoonstellingen en zelfs uitstappen en reizen. Dit is maar een kleine greep uit ons ruime activiteitenaanbod. Wij staan open voor ideeën en voorstellen van elke bewoner.
Om dit kwaliteitsvolle wonen te kunnen bevestigen zullen we steeds peilen naar de tevredenheid van onze bewoners. Op basis van de resultaten investeren we in verbeteringen en innovatie om zo onze infrastructuur, zorg en dienstverlening te perfectioneren.

Adres: Korpse Straat 91, 3540 Herk-de-Stad
Telefoonnummer: 0491447107
Stad: Herk-de-Stad
Route: Korpse Straat 91
Postcode: 3540



op zoek naar gerelateerd: De hofkes Hamont, Assistentiewoning Herk-de-Stad, Korpsestraat Donk
Recensies
Zeer gezellig, mooie binnentuin, de zaal was open en stijlvol
Fantastische omgeving voor een woonzorgcentrum
Vertaald door Google Prachtige plek om te feesten Origineel Beautiful place to party
Vertaald door Google Een erg leuke site. Origineel Un sitio muy bonito.
Vertaald door Google Uitstekend Origineel Exelente
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid