facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Charlunettes

Charlunettes

Info

Bij Charlunettes vind je een ruim aanbod aan stijlvolle monturen, trendy zonnebrillen en kwaliteitsvolle glazen! Steeds met persoonlijk en professioneel advies. Kom langs en ontdek onze collecties! Of neem een kijkje in onze webshop www.charlunettes.be!

Geschiedenis

Bij Charlunettes vind je de nieuwste trends in monturen en zonnebrillen. Bovendien staan we klaar met professioneel advies voor je brilglazen en contactlenzen. Steeds met uitstekende service en een glimlach in een aangename omgeving! Kom langs en ontdek onze nieuwe zaak...!

Graag tot binnenkort!
Charlotte

Adres: Werchtersesteenweg 14, 3150 Haacht
Telefoonnummer: 016908672
Stad: Haacht
Route: Werchtersesteenweg 14
Postcode: 3150



op zoek naar gerelateerd: Charles lunettes, Charlunettes Facebook
Recensies
Geweldige service, ook na verkoop kan je er steeds terecht voor vragen en/of aanpassingen
Charlunettes is een prachtige zaak waar ik met plezier wat afstand voor overbrug. Charlotte staat klaar met de glimlach, afspraak of niet…super service, een droom op gebied van klantvriendelijkheid én heel veel mooie brillen mét deskundige hulp bij keuzestress : 4 brillen en een zonnebril later en ga met plezier terug!
Topservice! Hier wordt echt tijd voor/met je genomen, ook als er andere mensen in de winkel staan. Goed advies, bril snel klaar. Echt nog eens een leuke, persoonlijke winkelervaring.
Hebben ondertussen 5 brillen en 1 zwembril op sterkte binnen ons gezinnetje bij Charlunettes gekocht en alle volgende zullen zeker en vast ook bij Charlotte gekocht worden. Wij houden van de persoonlijke en professionele aanpak die Charlunettes aanbiedt. Charlotte en haar collega’s zijn toppers in hun vakgebied!
dit is nu eens zo'n winkel waar je met plezier binnenstapt: de eigenares is steeds goedgezind en helpt je met veel geduld en expertise verder. Professionalisme, klantvriendelijkheid en vakkennis. Daar teken ik voor!
Echt super vriendelijk en heel goeie service. Charlotte neemt echt de tijd om je te helpen vinden wat je zoekt. Ook heel gemakkelijk om een afspraak te maken online. Happy customer!
Ongelooflijke top service voor jong en oud ! Nog geen idee welke zonnebril te kiezen? Geen probleem ... bij Charlunettes helpen ze je met alle plezier verder en ga je als tevreden klant naar buiten. Nog eens bedankt Charlotte, we komen met veel plezier terug :-
Charlunettes is een aanrader, topservice gecombineerd met topkwaliteit. Ze nam alle tijd om de juiste zonnebril voor mij te vinden en heb er zeer veel gepast, en ben dan ook buitengestapt met zowel een zomer als een winter exemplaar en heb me dit nog geen seconde beklaagd!
Prima service! Supervriendelijk geholpen door Charlotte. Al veel complimenten gekregen over mijn nieuwe look!
Super service, uitgebreide uitleg en een mooie, rustige winkel waar de klant geen nummertje is.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid