facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Charlies

Info

Bij Charlies verkoop ik mijn gemaakte juwelen.

Adres:
Stad: Kortenberg



op zoek naar gerelateerd: KOZVO, Zaalvoetbalcompetitie, Bilzerse liga automatic results, Vlaamse ZAALVOETBALBOND reglement, Zaalvoetbal West-Vlaanderen, Simon de Merode, Zaalvoetbal Lokeren, ZVC Beersel
Recensies
Hier heb ik al vele ervaringen door de jaren heen. Alles is hier van topkwaliteit Top bediening met oog voor detail Zeer goede steak Bearnaise is ook super Zeer goeie wiskey en bier keuze Zeer goede desserten Zeer mooi ingericht en gezellig restaurant. Dit restaurant is onze thuisbasis voor familiefeesten.
Gisteren avond zijn ik en mijn partner voor de 1ste maal hier komen eten. Er is een zeer toegangkelijke parking aanwezig achter het gebouw. De mensen zijn zeer gastvrij en vriendelijk. Zijn zeer aangenaam verrast van de prijs kwaliteit van het eten en drinken. Dit was niet de laatste keer dat wij hier kwamen. Maar zeker een extra pluim voor de jonge ober die ons verder geholpen heeft!
Buitengewoon lekker ! Complimenten aan de chef en het personeel.
We hadden dit restaurant uitgekozen omdat het open was op dinsdag, goed aangeschreven was en we er met een vrij grote groep een verjaardagsfeest konden vieren. We kregen een leuke aparte ruimte waar we gezellig met familie en vrienden konden praten. Zelfs al was het restaurant onverwacht sterk bezet voor een dinsdag, de kwaliteit van het eten leed hier niet onder, integendeel. Lekkere gerechten en aan zeer betaalbare prijzen. Vriendelijke bediening. Absolute aanrader! Parkeren: Voldoende parkeerplaatsen achteraan om niet aan steenweg te moeten parkeren
Het eten was zonder twijfel zeer lekker. De bediening was echter niet zo vriendelijk als het hoort. Kortaf en duidelijk tegen hun goesting.
Gezellig restaurant in een rustiek kader. Super vriendelijke bediening en geel lekker eten. Tot in de puntjes verzorgd. AanraderEten: 5/5
Gezellige sfeer. Heel lekker eten en topbediening. Wij komen zeker terug.Eten: 4/5
Vriendelijk ontvangst, vlotte service. Alleen het tafeltje voor de toog voor 1of2 personen is niet 100%.de toog steekt wat uit en ik moest een beetje schuin zitten. Maar het eten was zeer lekker wat alles goed maakte. Kervelsoepje als hapje, kreeftensoep als voorgerecht en filet pur als hoofd.
Het eten was zonder twijfel goed. Spijtig van het lawaaierige terras. Er stond een grote kraan constant te draaien. We hadden klein hondje mee dat niet op het terras kon blijven. Eerste maal dat we geweigerd werden met kleine hond op een buiten terras. Slechts 1 vegetarische optie voorgerecht en geen mogelijkheid om lactose vrij te eten. Werden ook geen andere mogelijkheden aangeboden. Vegetarische menuopties: Geen ! Enkel 1 voorgerecht. Ook geen lactose arme maaltijden mogelijk. Geen allergene aanduiding Parkeren: Voldoende parkeergelegenheid Speciale dieetwensen: Niet mogelijk!
Het restaurant is gelegen aan een drukke baan, maar hiervan heeft men geen last. Tijdens een warme dag is het aangenaam om achteraan op het terras te lunchen of te dineren. Het eten is lekker en op een correcte, vriendelijke manier opgediend. De aperitieven vallen nogal prijzig uit.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid