facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Charlie and the Party Factory

Charlie and the Party Factory

Info

Birthday parties, weddings, party planner, weddingplanner

Geschiedenis

Birthday parties, weddings, party planner, weddingplanner



"'De ravotterie ' is een speelcafé voor iedereen die goesting heeft iets te drinken en eten, terwijl de kinderen ravotten en/of knutselen, geschminkt worden, zich verkleden, door het speeldoolhof kruipen, toverdranken maken, jumpen in het berenbad enz!Het is ook een kleinschalige eventlocatie waar je je kind een superplezant verjaardagsfeestje kan geven,maar ook en belevingsplaats waar je een privé evenement, workshop of schoolreis kan organiseren.Deze zomer '23 organiseren we voor onze liefste ravotters de eerste keer kampjes!De ravotterie is als speelcafeetje geopend tijdens de weekenden en vakanties en op sommige vrijdagen. Op woensdagen en in het weekend kan je er de feestjes laten doorgaan! Ontdek het concept, de werking erc online!"
Adres: leiehoek 3, 9800 Sint-Martens-Leerne, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 32478661076
Stad: Sint-Martens-Leerne
Route: leiehoek 3
Postcode: 9800


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Wij hebben hier het feestje van mijn zoontje Manu gevierd met 10 klasgenootjes. Het was buitengewoon top! Bedankt voor de toffe namiddag met eindeloos leuke speelhoekjes, lekkere pannekoeken en zeer goede ontvangst. Tot snel!
De Ravotterie, de gezellige ‘bruine café’ versie van de kinderspeeltuin. Een plek waar kinderen back to basics kunnen spelen, ravotten en op ontdekking gaan. Prachtig en uniek decor met een podium en speleobox gemaakt van de kasten van ons grootouders, een verkleedhoek waar je in kan verdrinken en heel veel leuke spulletjes waar de kids mee op pad kunnen. Een warme eigenaares waar de kinderen alles aan mogen vragen en die zorgt dat elk kind zijn pleziertjes heeft. Het is een van de zeldzame plekken waar het ook voor de ouders gezellig zitten is voor een apero terwijl je kinderen ons met rust laten omdat er zoveel te beleven valt. Wij zijn fan en onze kids nog meer!
Grote fan van dit geweldig mooie, originele concept. Charlotte is superlief voor ouder en kind. Wij zitten er altijd erg op ons gemak en we hebben steeds overzicht over de kindjes. De verkleedkleren en de schmink zijn heel fijn, de toverdrankjes super origineel en het podium -gemaakt van oude meubels- zorgt voor nostalgie. Een geweldige mix voor klein en groot. Mijn innerlijke kind maakt er alvast elke keer vreugdesprongen
We werden hartelijk ontvangen. Onze zonen 7 en 3 waren de hele namiddag bezig. Zich verkleden, geschminkt worden, heksenbrouwsels maken, een buffelhoorn betoveren, ... Een aanrader! Originele inkleding en met heel veel liefde opgestart.
Een ideale uitlaatklep voor kleine creatievelingen. Vooral de heksenbrouwsels waren een schot in de roos. Ze hebben de smaak zo hard te pakken, dat we nu thuis ook aan het brouwen geslagen zijn ;-
We hebben het lentefeest van onze kinderen laten doorgaan bij de Ravotterie. Zowel de kinderen als de volwassenen waren laaiend enthousiast. Een heel toffe en originele setting, echt op kindermaat met toch ook voor de ouders. Uitgebreide drankenkaart met oa lekker lokale producten, hele leuke aankleding. Een ideale mix. Charlotte is ook supertoegankelijk en smijt zich ten volle om het iedereen naar zijn zin te maken. Kortom: méér dan een aanrader!
De coolste plek voor je kids! Schminken, verkleden, toneelspelen, … Het kan er allemaal. Heerlijke hapjes & drankjes zijn ook aanwezig. Ook voor volwassenen is de plek een streling voor het oog. Uitgebaat door een super coole madam. Allen daarheen!
Wat een heerlijke tijd hadden we bij ons bezoek aan de Ravotterie. Deze creatieve binnenspeeltuin maakt de beloftes vanop de website helemaal waar! Het creatieve interieur zet aan tot spelen en het wegdompelen in een droomwereld. Kinderen kunnen zich laten shminken, ouders kunnen zich laten verwennen met koffie, thee of gebak, de ideale combi! Speciale vermelding voor Charlotte die met haar glimlach iedereen zich direct thuis doet voelen en zorgt voor zen vlotte communicatie bij vragen. Allen daarheen!
Heel leuk concept, onze kinderen komen er graag en als mama is het leuk om er met andere mama’s en hun kinderen af te spreken. Je kan er nog een deftig gesprek voeren want het is er niet zo lawaaierig als in een gewone binnen speeltuin.
Superleuke plek voor alle leeftijden. Zowel kindjes met heel veel fantasie en iets minder fantasie kunnen zich hier echt uitleven met Charlotte of zelfstandig, zoals ze dat zelf willen. Ook een leuke bar voor de ouders! Wij komen graag regelmatig terug!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid