facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Charco

Charco

Info

Een andere manier om bedplassen te benaderen ...
Een andere manier om gericht en doordacht te streven naar een succesvolle behandeling ...
Onze persoonlijk begeleide plaswekkertraining maakt het verschil!

Geschiedenis

Een andere manier om bedplassen te benaderen ...
Een andere manier om gericht en doordacht te streven naar een succesvolle behandeling ...
Onze persoonlijk begeleide plaswekkertraining maakt het verschil!



"De beste oplossing tegen bedplassen.De beste & duurzaamste plaswekkers - huur of koop.Plashorloges - Medicijnhorloges.incontinentiekledij - ondergoed en zwemkledijTens - Neuromodulatie voor incontinentietherapie en pijnbestrijding"
Adres: Kortrijksesteenweg 405, 9000 Gent
Telefoonnummer: 09 220 68 94
Stad: Ghent
Route: Kortrijksesteenweg 405
Postcode: 9000


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Charco sensorbroekje, Plaswekker kalender, Plaswekker kopen, Charco dagwekker, Plaswekker volwassenen, Plashorloge charco, Charco TENS
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ludo Pharma Ludo Pharma 1 km Ludo Pharma is a pharmaceutical and healthcare provider recently founded in belgium. ...
Apotheek Blindeman Ciska Gent Apotheek Blindeman Ciska Gent 2 km Zeer goede service en zeer bekwaam !
apotheek stefan cattebeke apotheek stefan cattebeke 2 km Apotheek Cattebeke in het centrum van Gent. Reservatie en aan huis levering mogelijk
DentAll Oral Health DentAll Oral Health 2 km Superior protection of your natural teeth and gums. ✅ Bleeding gums ✅ Peridontitis ✅...
FamilyEye FamilyEye 2 km automatisch valdetectiesysteem en preventieve alarmering- zonder druknop, uurwerk of ...
Apotheek Malem BVBA Apotheek Malem BVBA 2 km Super vriendelijk en behulpzaam!!!! Ik ben verhuisd van de buurt en toch rijd ik alty...
Apotheek De Muynck Apotheek De Muynck 3 km Voor de eerste keer geweest tijdens van wacht omdat ik dringend een geneesmiddel nodi...
Apotheek Westveld Apotheek Westveld 5 km Mijn vaste apotheek Altijd goed advies en korting op het einde van het jaar
Recensies
Via mutualiteit in contact gekomen met Charco. Op advies van pediater tot 7j gewacht om iets te doen. Op 7,5 nog elke nacht nat. Ze was zelf gemotiveerd om eraan te beginnen want het lukte niet zelf. Ze is een heel diepe slaper. Daarom niet verwacht dat na enkele dagen al verbetering te zien en op enkele weken tijd helemaal droog. Het duwtje dat ze nodig had. Wat mij over de streep had gehaald om voor Charco te kiezen was dat het niet enkel verhuur was maar er ook begeleiding inbegrepen was. Deze was heel professioneel.
Via kinderarts in contact gekomen met Charco voor onze dochter. Alle uitleg gekregen , kindvriendelijk en op maat gegeven naar onze dochter toe. Plaswekker werd goed voorgesteld met de nodige uitleg. Tijdens de huurperiode kregen we een mailtje en telefoontje met opvolging en nodig advies erbij. Heel tevreden van hoe alles verlopen is en we raden dit zeker aan als je problemen hebt met droge nachten.
Heel tevreden over de werking. Snelle service… Beleefde, respectvolle mensen die weten wat ze doen. Hier positieve ervaringen met Charco, ik kan het iedereen aanraden!
Nooit gedacht dat het ging lukken bij onze zoon maar na een goeie 3 weken was hij proper! Ook zeer goede begeleiding en zeer goede service. Zeer tevreden!
Onlangs hebben we voor onze zoon een plashorloge aangekocht bij Charco. Jammer genoeg ging het bandje na ongeveer 1,5 maand stuk en viel dit niet onder garantie. Na contact opgenomen te hebben met de klantenservice hebben we van de zaakvoerder alsnog een nieuw bandje gratis opgestuurd gekregen, waarvoor heel veel dank! Wij zullen Charco dan ook zeker aanbevelen.
Wij zijn heel tevreden van Charco. Ze leggen alles heel duidelijk uit naar het kind toe. Ons zoontje is hier direct heel enthousiast aan begonnen en na 6 weken kunnen we nu zeggen dat hij droog is ‘s nachts. We zijn superblij van alle ondersteuning die we kregen.
Via de pediater in contact gekomen met Charco. Aan de telefoon professionele en duidelijke informatie gekregen over hoe het systeem van de plaswekker werkt. Na slechts 3 weken gebruik te hebben gemaakt, is onze dochter helemaal 'droog' en is haar zelfvertrouwen stukken gegroeid. Heel dankbaar om Charco te hebben leren kennen.
Zeer tevreden, heel goede begeleiding. Mijn kind ging van alle nachten nat naar alle nachten droog op 3 weken tijd.
Een heel goede ervaring gehad met Charco. Wij hadden voor ons dochtertje een plaswekker gehuurd. Dit werkte uitstekend en na amper een paar weken was ze droog 's nachts. Het systeem werkt perfect en is heel gemakkelijk. We kregen opvolging en advies van Charco via mail wat heel fijn was. Bij vragen krijg je ook heel snel een antwoord van hun. Wij zijn heel tevreden over Charco en het plaswekker systeem is echt interessant. Ik zou dit meteen aanraden aan iedereen.
Wij hebben een zeer goede ervaring met Charco. Wij hebben het advies gekregen van de kinderarts om met de plaswekker van Charco te werken. En wij, en zeker onze zoon , zijn zeer tevreden dat we dit advies gevolgd hebben. Na amper een paar weken was onze zoon volledig droog. Wat echt een applaus verdient! De opvolging via mail gaat ook heel goed. Vrijwel direct krijg je een antwoord op al uw vragen. Indien nodig is Charco ook telefonisch te bereiken wat ook vlot verloopt. Wat ook interessant is dat je een trilmotortje kan aansluiten op de wekker. Op die manier kan je het wekkergeluid uitschakelen en wordt niet iedereen wakker in huis. Mocht ik zes sterren kunnen geven ik had het gedaan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid