facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chappoo

Adres: Kaaistraat 5/A , Herselt 2230, BE
Telefoonnummer: 014 54 38 61
Stad: Herselt
Route: Kaaistraat 5/A
Postcode: 2230



op zoek naar gerelateerd: Chappoo Herselt Menu, Chappoo menu, Chapoo, Brasserie Herselt, Facebook Chapoo Dadizele, Blauberg Herselt, Het loze Vissertje Herselt menu, Lunch Westerlo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mie Maan Mie Maan 2 km 1e keer daar geweest, is deels self service, zelf moeten gaan uitzoeken want staat ne...
Recensies
Je wordt er bijzonder vriendelijk ontvangen. Ik heb er maar een snackje gegeten, maar dat was goed. Het ziet er een heel gevarieerde kaart uit. De ligging naast de baan en het weinige groen op en rond het terras is voor mij minder aantrekkelijk. Ook binnen. Het oogt kwaliteitsvol, maar persoonlijk niet zo mijn stijl. Voelt voor mij niet warm en huiselijk aan en dat is wat ik eerder zoek om te gaan eten. Maar, als gezegd, echt lieve mensen. Ik las dat ze binnenkort voorgoed sluiten om nieuwe wegen te gaan. Dus voor wie het nog eens wil proberen, haast je. Langs deze weg wens ik hen veel vervulling bij de nieuwe stappen.
Er was plaats genoeg op het terras maar we konden niet bedient worden wegens te druk en werden geweigerd. Doe de tafels en stoelen dan weg en beperk u tot wat je aan kan.
De eerste maal deze zaak bezocht. Hoewel we hiervoor een half uurtje moesten rijden gaan we zeker terugkomen. Supervriendelijke bediening, zeer lekker eten, uitgebreide keuze in vegan en veggie gerechten dit heb ik nog nergens meegemaakt, en de zaak is bovendien zeer gezellig ingericht. Zowel de warme hapjes, het hoofdgerecht en de desserten vielen bij iedereen in de smaak. Werkelijk niets op aan te merken. Tot binnenkort!
Heel lekker gegeten voor een schappelijke prijs. Ze zijn ook super vriendelijk naar kleine kinderen toe. Ons zoontje kreeg potloden en een tekening aan tafel.
Heel lekker gegeten. Ik vind het jammer dat het dichtgaat. Ze hebben er ook lekkere desserts en je kan er vegan eten Vegetarische menuopties: Er is variatie genoeg voor vegetariërs en veganistisch eten
Heel lekkere vegan burger enkel voor de prijs zouden frietjes met een sausje niet apart gerekend mogen worden... tip voor de zaak zoete aardappelfrietjes met vegan mayonaise zouden hier echt heerlijk bij passen.. mooi ingerichte zaak.
Gezellige brasserie. Voldoende keuze. Gezellig interieur. Spijtig genoeg gaat men vanaf 10/08/2023 stoppen met de zaak.Eten: 4/5
Super vriendelijk personeel. Heel aangename ervaring gehad. Eten was zeker ook in orde! Vegetarische menuopties: Toch wel enkele vegetarische opties.
Gezellige brasserie waar je in een ongedwongen sfeer heel lekker kan eten. Vriendelijke en attente bediening. Ruim interieur, gratis parking voor de deur.
Heerlijk vegan gegeten! En zoveel keuzes op de menukaart voor een plantaardige eter! Geweldig!! Speciale dieetwensen: Vegan is geen dieet. Maar een levensstijl!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid