facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chapewerken Badas bvba

Chapewerken Badas bvba

Info

Chapewerken nieuwbouw/renovatie
Thermische isolatiewerken
Akoestische isolatiewerken
Hellingschape voor daken, terrassen en opritten
Pompen van stabilisē

Geschiedenis

Chapewerken Badas, gevestigd in Kemzeke, is reeds meer dan 20 jaar gespecialiseerd in chapewerken en isolatiewerken (o.a.gespoten pur-isolatie en EPS-mortel isolatie)

We staan immers bekend als 1 van de beste chappers van België, een reputatie die we hebben opgebouwd dankzij de aandacht die we besteden aan de vlakheid en de afwerking van de chape.

Bij ons vindt u immers nooit golvende chape, de chape ligt steeds strak en waterpas !

U kunt beroep op ons doen voor zowel nieuwbouwprojecten als renovaties.

Ook voor stabilisé kunt u bij ons terecht voor onder andere:
zwembaden – Terrassen – Opritten, …

Contacteer ons gerust !



"Bij Badas Chapewerken in Stekene kunt u terecht voor al uw chapewerken voor zowel nieuwbouwprojecten als renovaties. De professionals helpen u met de hellingschape voor daken en plaatsen deze in de gewenste richting met de gevraagde helling. Zwevende dekvloeren in verschillende varianten zijn een goede manier van vloerisolatie bijvoorbeeld om geluidsoverlast tegen te gaan. Om uw vloer te isoleren kan ook voor PUR chape worden gekozen. Het polyurethaan spuiten is hierbij een optie om het isolatiemateriaal aan te brengen. Om uw woning goed te isoleren kunt u de professionals inschakelen voor thermische isolatie om de temperatuur in uw woning een stuk aangenamer te maken bijvoorbeeld door isobet isolatie."
Adres: Voorhout 19, 9190 Kemzeke, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0495830009
Stad: Kemzeke
Route: Voorhout 19
Postcode: 9190


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Chape waasland, Chape en vloerwerken
Recensies
Zeer snel antwoord op een offerte-aanvraag, zeer duidelijke offerte, prijs was ok. Maar door privé omstandigheden toch niet overgegaan tot de bestelling, dus geen idee naar afwerking.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid