facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Change 2 Positive - Kristien Cillen

Change 2 Positive - Kristien Cillen

Info

Life Coach
Healing
Workshops
Training



"Ik help je om na trauma terug vol zelfvertrouwen te leven met mijn training 'Van shit naar SHINE'.6 maanden all in met de Mirakeldagboekmethode en bewezen doorbraken in alle categorieën in je leven: gezondheid, relaties, carrière, plezier, vrienden, thuis, persoonlijke groei, financiën.Check de testimonials van andere deelnemers.Ik zeg niet dat je geweldig bent,ik help je er alleen aan herinneren."
Adres: Wintershovenstraat 11, 3722 Wintershoven, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 0496296500
Stad: Wintershoven
Route: Wintershovenstraat 11
Postcode: 3722


Recensies
Kristien is een bijzondere. Gevoelig en sterk in één. Gevoelig omdat ze er voor je is, je kan complex zijn, Kristien blijft bij je, loopt met je mee. Sterk omdat ze haar eigen werk heeft gedaan waardoor het veilig voelt, als je breekt zal Kristien er zijn om je op te vangen, om vervolgens jou je eigen kracht opnieuw te laten ervaren. Ervaring, deskundigheid en liefde zijn voor mij de kernwoorden.
Dank u Kristien voor de familie-opstelling. Ik zat met heel wat vragen, obstakels en teleurstellingen ivm de relatie met mijn ouders, vooral bij mijn moeder. Eigenlijk vond ik niet wat ik zocht bij mijn moeder, ik vond mezelf bij haar “niet goed genoeg”, kreeg niet de liefde die ik zo hard nodig had, altijd die opmerkingen... Ik ging daarom ook niet graag op bezoek, het voelde telkens eerder als een zware opdracht om langs te gaan, hoe gaat het nu weer verlopen? wat zou er deze keer weer mis zijn met mij? Is mijn haar te kort of te lang, .. Dankzij de familie-opstelling kan ik er nu heel anders tegenaan kijken, het heeft me de ogen doen openen en de vragen waarmee ik zat zijn beantwoord. Het heeft me veel rust gegeven in mijn hoofd, ik ben daar zo dankbaar voor! Ik kan het nu heel anders bekijken en een bezoekje aan thuis gaat sindsdien veel vlotter en aangenamer. Ik voel me nu wel goed genoeg J Nogmaals enorm bedankt voor deze opstelling Kristien, ik raad het iedereen aan!
Kristien is een top coach! Ze voelt je perfect aan en daardoor kan ze haar sessies persoonlijk afstemmen op jouw noden. Ze spreekt van ziel tot ziel en door haar eigen levenservaringen en talloze opleidingen die ze gevolgd heeft, weet ze exact welke oefeningen of tools ze jou moet aanreiken om te kunnen groeien in jouw pad van zelfbewustzijn. Je voelt je gehoord, gezien en gewaardeerd door haar warme persoonlijkheid. In haar kleine kamertje gebeuren wonderbaarlijke dingen . Dankzij het traject bij haar heb ik inzichten gekregen die ik nodig had en heb ik bepaalde destructieve patronen kunnen zien en doorbreken. Dank je wel voor alles .
Alles mag er zijn tijdens de coachings door Kristien. Ze voelt goed aan wat er speelt, ook zonder woorden. Op een krachtige en liefdevolle manier spiegelt Kristien wat zichtbaar wordt. Ik krijg de ruimte om naar binnen te keren en de antwoorden in mezelf te vinden. Dat voelt heel fijn en gegrond.
Lifecoach, maar zeker niet zomaar een lifecoach. Met de passie en begrip voor ieders levensweg, weet ze je altijd op een liefdevolle manier terug bij je gevoel te brengen. De reis met jou is een echte eye-opener. Het veilige gevoel van vertrouwen.. Dat alles is, zoals het moet zijn.. Dat we liefdevoller naar onszelf mogen en kunnen kijken.. De wijsheid en steun.. Steeds weer daar voor wie je nodig heeft... Je geeft zoveel van jezelf, steeds weer in elke sessie. Het is bewonderingswaardig hoeveel liefde je deelt. Lieve Kristien, Bedankt om te zien wat je ziet. Bedankt om mij te laten zien wat je ziet. Bedankt om te zijn, wie jij bent. Bedankt om te laten voelen dat alles gewoon oke is. Een inspiratie voor vele, maar zeker voor mij! Thankx for being you! Niet zomaar een lifecoach.. But one verry special soul
Ik heb de jaartraining gevolgd bij Kristien en dit heeft een heel positief effect gehad zowel op privé als op werkvlak. Zit op werkgebied nu echt op mijn plek, heb een stap durven zetten die ik anders nooit had durven nemen. Ik heb toen inzichten gekregen en tools om ermee aan de slag te gaan. Ondertussen heb ik een familie opstelling laten doen die erg heftig was maar opnieuw met positief resultaat. Nu ben ik de vervolgtraining aan het doen om nog meer te groeien als persoon. Kristien deelt al haar kennis en staat je ten alle tijde bij met raad en daad. Echt een aanrader als je bewuster in het leven wil staan en wil groeien in alle aspecten van je leven.
Bij Kristien voel je je onmiddellijk op je gemak. Door haar expertise en levenswijsheid gaat zij snel naar de kern van de zaak. Een echte aanrader!!
Lieve Kristien dank je wel dat je mij wilde coachen naar de inzichten die ik nodig heb om helemaal stralend mezelf te kunnen zijn Doordat jij niet zomaar een coach bent maar een goed opgeleide, liefdevolle en luchtige coach waarbij ik me helemaal op mijn gemak voel en waar alles er mag zijn ben ik verder gegroeid in mijn kracht en straal ik inmiddels uit dat ik de liefdevolle knappe en ondeugende heks mag zijn die ik stiekem altijd al was Dank je wel om samen op reis te mogen naar meer mogelijkheden en groei
Kristien is een zeer bekwaam en prettige vrouw die weet waar ze het over heeft, geeft heel veel tips en advies, ze heeft mij heel erg geholpen om een aantal dingen te verwerken, dank je wel Kristien
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid